Troicki: Sa Đokovićem smo favoriti protiv Španije

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki: Sa Đokovićem smo favoriti protiv Španije

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je danas da je reprezentacija Srbije sa Novakom Đokovićem favorit protiv Španije u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Srpski broj dva istakao je da mu nije žao što u Beograd neće doći Rafael Nadal, David Ferer, Roberto Bautista Agut i Felisijano Lopez.

- Nije mi žao, ali bi bio veći spektakl. Ovako nam je olakšan posao, iako ne potcenjujem Špance. Favoriti smo, sa Noletom uvek očekujem pobedu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Troicki posle današnjeg treninga.

On je dodao da se raduje novom meču sa Španijom jer priželjkuje revanš za poraz u Benidormu pre osam godina.

- Dugo smo čekali novi duel. Sada nama više odgovaraju uslovi, moramo maksimalno ozbiljni da budemo - naveo je Troicki, dodavši da je na selektoru da odluči da li će igrati u dublu, ali da je spreman.

Meč između Srbije i Španije igra se od 7. do 9. aprila u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Novak Đoković,   Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki: Srbija je blagi favorit protiv Španije

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2017

Srpski teniser Viktor Troicki ocenio je danas da je Srbija blagi favorit u predstojećem četvrtfinalom duelu Dejvis kupa protiv Španije, pošto protivnički tim nije došao u najjačem sastavu, ali je dodao da njegov tim neće nikoga potceniti..."Dugo smo čekali da Španci dođu kod nas.. Lepo je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zimonjić: Ponosni smo što predstavljamo svoju zemlju, želimo trofej

Izvor: Beta, 04.Apr.2017, 12:17

Selektor srpskih tenisera Nenad Zimonjić rekao je danas da bi bio veliki uspeh da po stupanju na tu funkciju odmah osvoji Dejvis kup."Bio bi početak iz snova, da stupanjem na poziciju selektora opet osvojimo Dejvis kup. To bi bio stvarno veliki uspeh i nešto što je malo njih uspelo u istoriji tenisa....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.