Trijumfalni citat Nenada Tomovića: Mojih 500 radovaca pravi bolju atmosferu nego 20.000 Albanaca

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumfalni citat Nenada Tomovića: Mojih 500 radovaca pravi bolju atmosferu nego 20.000 Albanaca

"Njihovi igrači su samo na početku pokušali sa sitnim provokacijama", rekao je bek Fjorentine

Albanci su duel sa Srbijom okarakterisali kao utakmicu godine, Orlovi su imali paklen doček u Tirani kada je autobus naše selekcije pogođen kamenom.

Možda zvuči grubo, ali na stadionu Elbasan Arena viđena je prava kamilica od atmosfere. Bilo je, razumljivo, dobro poznatog folklora i nacionalnih uvreda, međutim prekaljeni internacionalci u redovima naše selekcije ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su imuni na takav kolorit.

Čak su, reklo bi se, ostali razočarani viđenim u Albaniji. Otuda je posle velikog trijumfa Nenad Tomović imao zanimljivo zapažanje:

„Možda su oni samo na početku pokušavali sa sitnim provokacijama. Tu mislim na igrače. A sa tribina – ništa. Očekivao sam mnogo jače navijanje i drugačiju atmosferu. Pa mojih 500 Radovaca pravi bolju atmosferu nego 20.000 Albanaca“, rekao je Nenad Tomović novinarima u Elbasanu.

I desni bek Orlova smatra da pobeda u Elbasanu može samo donekle da predstavlja satisfakciju posle neuspešnih kvalifikacija.

Da smo mogli izabrali bismo da ovako dobijemo. Mislim da smo zaslužili i da nam se vratilo za dobar rad u poslednjem periodu. Ovo je ohrabrenje za neki naredni period. Sad je kasno da razmišljamo o neuspšenim kvalifikacijama. Moramo da gledamo unapred i da iz ovih kvalifikacija izvučemo najbolje što možemo“, rekao je član Fjorentine.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.