Treneri Njukasla se izvinili navijačima

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treneri Njukasla se izvinili navijačima

Pojedini članovi stručnog štaba engleskog fudbalskog premijerligaša Njukasla izvinili su se

pristalicama tog kluba zbog neprimernog ponašanja pred i posle utakmice sa Sautemptonom prema navijačima.

Pomoćni trener Njukasla Džon Karver rekao je da "neprimerno reagovao" kada se suprotstavio navijačima, koji su istakli transparent "Pardju napolje" na susretu sa Sautemptonu, koji su "sveci" dobili sa 4:0, u okviru četvrtog kola Premijer lige.

Karver je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da je do sukoba došlo kada je od navijača zatražio da uklone transparent, koji bi, po njegovom mišljenju, "odvukao fokus igračima od utakmice".

Trener golmana Njukasla Endi Vudman izvinio se zbog nesmotrenog komentara na društvenoj mreži Tviter.

Fudbalski klub Njukasl saopštio je da je od navijača kluba primio veliki broj žalbi na ponašanje stručnog štaba, kao i da je povodom tog slučaja pokrenuo internu istragu.

Njukasl je u prva četiri kola Premijer lige osvojio samo dva poda, pa je šef stručnog štaba Alan Parđu pod velikim pritiskom zbog loših rezultata.

(Foto: Beta/AP/Scott Heppell)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.