Trener Denvera u Srbiji: Da vidim kako Nikoli ide...

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Denvera u Srbiji: Da vidim kako Nikoli ide...

Šef struke Denvera Majl Meloun u društvu kondicionog trenera Delipea Ajhenbergera doputovao je u nedelju u Beograd i odmah se zaputio za Sombor u goste kod Nikole Jokića.

Srpski košarkaš će narednih dana biti domaćin tandemu iz Kolorada, a Meloun je pre nekoliko dana izjavio da jedva čeka da dođe u Srbiju i više vremena provede sa porodicom jednog od svojih najboljih igrača.

"Došao sam da pozdravim Nikolu, da vidim kako mu ide", rekao je Meloun >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za "Večernje Novosti".

Michael Malone is going hunting with Nikola Jokic and his brothers in Serbia this weekend https://t.co/HCLtYUyR7f

Goste iz SAD na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je Nikolin brat Nemanja, a na konstataciju da je stigao da proveri da Jokić ne "zabušava" sa treninzima samo se nasmejao.

"Ne, ne, tu sam da ga vidim".

U Denveru izuzetno vode računa o svom biseru pa su tako pre nekoliko nedelja u Srbiju poslali kondicionog trenera Stiva Hesa, a sada su tu Meloun i Ajhenberger.

"Šta je naš plan sa Nikolom? Želimo da postane što bolji igrač već sledeće sezone", dodao je Majkl.

Trener Denvera nije dao odgovor na pitanje da li će Jokić ovog leta igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu, a Nikolin brat Nemanja je dalji razgovor prekinuo, pozdravio se sa Melounom i raspitao kakav je bio let.

NAJBOLJII SMOO BREE ❤ @OKSrbije@JokicNikola15@nedovic1624@stimac15@MilosTeodosic4pic.twitter.com/xTZaVoan5Z

Podsetimo, klub iz Kolorada je nedavno saopštio da će podržati Jokića šta god da odluči o učešću na kontinentalnom šampionatu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Trener Denvera stigao u Srbiju i otkrio plan za Jokića! Ali zašto nije odgovorio o njegovom nastupu za reprezentaciju?

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, doputovao je u Srbiju u posetu Nikoli Jokiću...Meloun je doputovao u nedelju zajedno sa kondicionim trenerom Felipeom Ajhenbergerom...Svrhu putovanja objasnio je vrlo jednostavno...- Došao sam da pozdravim Nikolu, da vidim kako mu ide - rekao je Meloun "Novostima"...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.