Transferi uživo: Milan opet zove Ljajića, Partizan možda proda Mitrovića!

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Milan opet zove Ljajića, Partizan možda proda Mitrovića!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

15:48 - Sevilja dovodi Gameira iz PSŽ-a

Sevilja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrlo brzo našla zamenu za Alvara Negreda, koji je prešao u Mančester siti.

Kako je saopštio španski klub, novi napadač Sevilje biće Kevin Gameiro iz Pari Sen Žermena, 26-godišnjak koji će potpisati ugovor na pet sezona čim prođe medicinske preglede.

15:27 - Saviola u Olimpijakosu

Nekada velika nada Barselone i argentinske reprezentacije, Havier Saviola karijeri nastavlja u grčkom Olimpijakosu.

Posle sezone u Malagi omaleni napadač seli se u grčku prestonicu.

"Nadam se da ćemo uspeti da uzvratimo navijačima na podršci koju dobijamo na svakom koraku, veoma sam srećan što sam ovde i učiniću sve da postignemo dobar rezultat na evropskoj sceni" rekao je omaleni Argentinac na predstavljanju.

14:58 - Ljajić ponovo na meti Milana

Srpski fudbaler i član Fiorentine Adem Ljajić ponovo je interesantan upravi višestrukog prvaka Evrope Milana, preneli su italijanski mediji.

Iako je prošle nedelje iz Fiorentine najavljeno da Ljajić uskoro produžiti ugovor sa "ljubičastima", to se nije desilo. Ta činjenica ponovo je aktivirala "alarm" u Milanu koji je prošlog meseca odustao u prvom pokušaju od Ljajića.

Rosoneri i dalje imaju problem kako da finansiraju transfer Ljajića, koji sigurno ne bi iznosio manje od sedam miliona evra. Novac bi, kako navode lokalni mediji, mogao da dođe od eventualnog odlaska Kevina Prinsa Boatenga iz Milana.

Ljajić je prošle sezone u dresu Fiorentine odigrao 31 utakmicu i postigao 12 golova. Uz Stevana Jovetića, koji je u međuvremenu otišao u Mančester siti, bio je najzaslužnijih što je Fiorentina izborila plasman u Ligu Evrope.

14:38 - Partizan predstavio Obradovića

Milan "Mika" Obradović predstvljen je ovog četvrtka javnosti kao novi štoper FK Partizan.

Više o ovom iskusnom defanzivcu, nekadašnjem reprezentativcu SR Jugoslavije, možete pročitati nakon što kliknete ovde.

14:19 - Liverpul čeka još bolju ponudu za Suareza

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da se klub neće tako lako odreći napadača Luisa Suareza, iako je Arsenal već poslao dve ponude.

"Ako Arsenal želi igrača, onda mora da dostigne njegovu pravu vrednost. Pre nekoliko nedelja su nam ponudili 35 miliona funti, sada 40 miliona i jednu funtu. Mislim da to ni izbliza nije dovoljno za takvog igrača. To što igrač želi da ide jedna stvar, ali se transfer desi tek kada neko plati za njegovu vrednost baš onoliko koliko ona iznosi", rekao je Rodžers, ne otkrivajući koja je granica koju "tobdžije" moraju da dostignu.

13:48 - Maradona presrećan zbog Iguaina, kritikuje Teveza

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona rekao je da je presrećan što će Gonzalo Iguain igrati za Napoli, ali je i kritikovao Karlosa Teveza što je izabrao Juventus.

"Vest da je Iguain novi napadač Napolija me čini dvostruko srećnim. Srećan sam zbog igrača koji je bio moj učenik, a i siguran sam da prirediti veliko zadovoljstvo navijačima Napolija koji zaslužuju poštovanje italijanskog i evropskog fudbala jer su pravi primer zdravih vrednosti. Iguainu i Napoliju želim sve najbolje", rekao je Maradona za italijanske medije.

Na komentar da je Iguain bio blizu prelaska u Juventus, Maradona je odgovorio da "pravi Argentinac nikada ne bi mogao da igra u Torinu". Umesto Iguaina u Juventus je doveo drugog Argentinca, Karlosa Teveza.

13:14 - Partizan ne isključuje odlazak Mitrovića!

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da je mladi napadač Aleksandar Mitrović jedan od najvažnijih fudbalera crno-belih, ali nije isključio mogućnost njegovog odlaska iz Humske.

12:30 - Mančester se ne odriče Runija

Mančester junajted planira da zadrži Vejna Runija u svojim redovima bez obzira na planove samog igrača. Engleski klub je na svom zvaničnom tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj najavljuje Runijev povratak za prijateljsku utakmicu u Stokholmu protiv AIK-a.

Iako je Čelsi poslao već nekoliko ponuda za engleskog napadača, sve su odbijene, menadžer "crvenih đavola" Dejvid Mojes je izjavio da se Runi vraća u tim i da je već počeo sa treninzima.

11:57 - Ramija žele u Premijer ligi

Mančester siti i Arsenal pokazali su interesovanje za igrača Valensije, Adila Ramija.

Francuski odbrameni fudbaler moći će da napusti ekipu našeg trenera Miroslava Đukića samo u slučaju ako neko ponudi više od 7,75 miliona funti, pišu britanski mediji, pa je na "građanima" i "tobdžijama" da otpočnu sa cenkanjem.

11:26 - Navijači Njuelsa došli pred kuću "Tate" Martina

Veliko iznenađenje pripredili su navijači argentinskog Njuels Old Bojsa dosadašnjem treneru, Herardu "Tati" Martinu koji preuzima Barselonu.

Došli su pred kuću ovog fudbalskog stratega, pevali mu i skandirali, a on im je sa balkona otpozdravljao, uveličavši tako ovaj neobični "ispraćaj".

10:59 - Tarabt na meti Stouka

Menadžer Stouka Mark Hjuz zainteresovan je da na pozajmicu dovede krilo Kvins Parka, marokanskog fudbalera Adela Tarabta.

Tarabt je prošle godine privukao pažnju mnogih klubova svojim dobrim partijama u veznom redu, a problem koji bi mogla da mu napravi uprava je što ne želi da ga daje na pozajmicu, već da ga proda. Po mogućstvu, za velike pare.

10:31 - Prvo Tatino pojačanje za Barsu, naravno, iz Njuelsa

Herardo Martino tek treba da bude zvanično predstavljen kao novi trener Barselone, ali španski mediji već "znaju" ko će biti prvo pojačanje koje će dovesti na Nou Kamp.

U pitanju je 24-godišnji štoper Santijago Verđini koji igra, gle čuda, baš za argentski Njuels Old Bojs, poslednju ekipu koju "Tata" Martino vodio pre dolaska u Barsu.

10:00 - Arauho danas potpisuje za Zvezdu

Mladi peruanski štoper Miguel Arauho potpisaće danas za Crvenu zvezdu.

Ovaj 18-godišnjak je uspešno obavio sve lekarske preglede u Beogradu, a kako je to izgledalo možete pogledati na fotografijama koje vam je pripremio Blicsport.

10:00 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, i ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Imate i mogućnost da svoje mišljenje na blogu "podelite" sa svima, preko komentara i "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi. Krećemo!

Najčitanije SADA: Transferi: Real daje Bejlu 10 miliona i ne pušta Ronalda, Ibra i Kavani predvode PSŽ! Transferi: Arauho u Zvezdi, Đemba-Đemba u Partizanu, Barsa dobila trenera! Transferi: Iguain u Napoliju, bivši fudbaler Mančester junajteda u Partizanu!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gameiro u Sevilji pet godina

Izvor: B92, 25.Jul.2013

Francuski fudbaler Kevin Gameiro potpisao je u četvrtak petogodišnji ugovor sa španskom Seviljom...Gameiro je stigao iz Pari Sen Žermena, a u četvrtak je prošao medicinske testove i završio sve formalnosti oko potpisa...Kako je objavljeno na sajtu španskog kluba, Parižani će na ime obeštećenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.