Transferi: Vojvodina najavila dolazak Moreire, Mišković sponzor Napretka

Izvor: Blic, 16.Jan.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Vojvodina najavila dolazak Moreire, Mišković sponzor Napretka

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u tradicionalnom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

21:10 - Voša čeka Moreiru

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Miodrag Pantelić najavio je da se u utorak ili sredu očekuje dolazak bivšeg prvotimca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana Almamaija Moreire i dodao da se pregovara sa "još nekolicinom igrača".

Prvoj prozivci odazvalo se 29 igrača "Voše", koji će se do 4. februara pripremati u Novom Sadu, a potom u turskoj Antaliji.

20:46 - Abidal ostaje u Barseloni

Prema navodima "La Vangardije", Erik Abidal je produžio ugovor sa Barselonom.

Ovaj 32-godišnji francuski defanzivac je sa prvakom Španije, Evrope i sveta produžio saradnju sve do 2015.

20:31 - Neuspeo pokušaj Sošoa da dovede Edua

Moris Edu ostaje vezni igrač Glazgov Rendžersa, čija je uprava odbila dve "smešne" ponude Sošoa za ovog 24-godišnjaka.

Francuski klub je posle prve odbačene ponude podigao ulog na 900.000 funti, ali su im iz Rendžersa poručili da se ne šale sa takvim brojkama, jer je ovaj igrač doveden za oko 2,6 miliona funti iz Toronta 2008. godine. Sošo je posle takvog odgovora odustao od pokušaja da angažuje ovog igrača.

20:05 - Simeone zove Ernesta Sosu

Bivši vezni igrač Napolija, Ernesto Sosa, mogao bi ponovo da zaigra u jednoj od jačih evropskih liga, jer ga u madridski Atletiko zove sunarodnik iz Argentine, novi trener "jorgandžija", Dijego Simeone.

Sosa se "izgubio" sa fudbalske mape nakon odlaska u Metalist iz Harkova, ali igrača koji je 11 puta nastupao za argentinsku reprezentaciju Simeone očigledno nije zaboravio.

19:40 - Čelsi poslao Van Anholta u Holandiju

Kako Patrik van Anholt neće dobijati u ekipi Čelsija, londonska ekipa je rešila da ga pošalje na pozajmicu. Ponovo.

Ovaj 21-godišnji centralni defanzivni igrač će do kraja sezone nastupati u Viteseu, a od 2009. je bio na pozajmicama u Koventriju, Njukaslu, Lesteru i Viganu.

19:15 - Liverpul bi Defoa

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš sve ozbilnije se bacio u poteru za pojačanjem u napadu.

Prema navodima "Dejli Mirora", Liverpul je ponudio Totenhemu deset miliona funti za 29-godišnjeg špica Džermejna Defoa. Podsetimo, ovog vikenda je Hari Rednap, strateg londonske ekipe, rekao da ne namerava da se baš lako odrekne Defoa koji bi, kako kaže njegov menadžer, da ode u ekipu u kojoj bi imao daleko veću minutažu.

18:47 - Lukakua čekaju u HSV-u

Mladi belgijski napadač Romelu Lukaku nije baš odmah postao zvezda Čelsija, kako se nadao po dolasku u londonski klub, a možda će uskoro ponovo promeniti sredinu, ovoga puta na pozajmicu.

Za ovim špicem vlada prilično interesovanje u Španiji, konkretan je u svojoj ponudi i Everton, ali britanski mediji tvrde da će Lukaku najverovatnije otići u Hamburger, na pozajmicu do kraja ove sezone.

18:23 - Blekburn se ne odriče N'Zonzija

Stiven N'Zonzi, vezni igrač Blekburna, i dalje će ostati u Roversima jer njegov klub ne želi da ga se odrekne u ovom prelaznom roku.

Za Francuzom je vladala prilična pomama ovih dana, ponude su poslali Kvins Park Rendžers i Stouk siti, ali je Blekburn odlučio da u svojim redovima zadrži 23-godišnjaka čije je puno ime Stiven N'Kemboanca Majk Kristofer N'Zonzi.

17:57 - Junajted poslao Kinga u Hal siti

Norveški napadač Džošua King, član Mančester junajteda, prosleđen je u Hal siti.

Junajted je ovog 20-godišnjaka svojevremeno prosledio Borusiji iz Menhengladbaha, ali će sada biti bliži očima skauta sa "Old Traforda" koji su i dalje uverenji da bi njegova brzina i snaga udarca mogli jednog dana da koriste i ekipi Aleksa Fergusona.

17:32 - Tutorić se priključio pripremama Novog Pazara

Fudbaleri Novog Pazara počeli su u ponedeljak pripreme za nastavak sezone u elitnom rangu takmičenja, a na prvoj prozivci pojavio se i novajlija na poziciji štopera, Đorđe Tutorić.

Novi defanzivac došao je iz mađarskog Ferencvaroša, a ranije je nastupao za Crvenu zvezdu, turski Kodžaelispor, Mladost iz Apatina i Jedinstvo iz Uba.

"Došao sam u klub sa velikom tradicijom i drago mi je što ću posle Crvene zvezde, Kodžaelispora i Ferencvaroša nastaviti da igram pred punim tribinama", rekao je Tutorić novinarima na Gradskom stadionu.

17:07 - Golman Kameni prešao iz Espanjola u Malagu

Španski fudbalski prvoligaš Malaga saopštio je da je potpisao dvogodišnji ugovor sa kamerunskim golmanom Karlosom Kamenijem.

Kameni je u Malagu stigao iz Espanjola za koji je igrao prethodnih osam sezona. Ove sezone Kamerunac nije odigrao nijedan meč za prvi tim Espanjola. On je sa klubom iz Barselone osvojio španski Kup kralja 2006. godine, a za nacionalni tim Kameruna odigrao je 63 utakmice.

Sa ovom selekcijom Kameni je došao do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.

16:42 - Liverpul razmišlja o Ljorenteu

Španski fudbalski reprezentativac iz Atletika iz Bilbaa, 26-godišnji Fernando Ljorente, na meti je stručnog štaba Liverpula.

Igre ovog napadača "crveni" prate već neko vreme, a voljni su da već u aktuelnom, zimskom prelaznom roku, pronađu način da ga dovedu u svoju ekipu.

Ljorerenteu na leto 2013. ističe ugovor sa Atletikom za koji je od 2005. postigao 71 gol na 219 prvenstvenih nastupa. Za reprezentaciju Španije bio je strelac sedam puta, a nastupio je na 19 mečeva "furije".

16:17 - Mišković sponzor Napretka

Kruševački Napredak od danas ima novog sponzora, Marka Miškovića.

15:56 - Karager ne razmišlja o povlačenju

Džejmi Karager je otkrio da ne razmišlja o povlačenju uprkos manjku vremena provedenom na terenu ove sezone.

Legenda Liverpula dobiće funkciju ambasadora u klubu kada bude konačno okačio kopačke o klin, ali Karager o tome ne želi da razgovara.

"Ne želim da razmišljam o tome trenutno, pričaćemo o tome u budućnosti. Volim da igram za Liverpul i hoću da pomognem kako god mogu", rekao je Karager.

15:20 - Kejhil i zvanično u Čelsiju

Reprezentativac Engleske Geri Kejhil postao je i zvanično novi član Čelsija za sedam miliona funti.

Povezane vesti: Transferi: Novi ugovor za Raula, Ronaldinjo stiže u Đenovu? Transferi: Hjuz želi Drogbu u KPR-u, PSV bi ponovo Van Bomela Transferi: Voša potvrdila da želi Moreiru, Podolskog ponovo sele u Milan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina želi Kup i čeka Moreiru

Izvor: B92, 16.Jan.2012

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević izjavio je da njegova ekipa želi da osvoji Kup Srbije u ovoj sezoni...Vukićević je novinarima nakon "prve prozivke" igrača pred početak priprema za prolećni deo sezone u Novom Sadu rekao da Vojvodina ima velike šanse da osvoji Kup Srbije. Sportski direktor...

Nastavak na B92...

VOJVODINA SANJA KUP I ČEKA MOREIRU

Izvor: Kurir, 17.Jan.2012, 01:39

NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević izjavio je da njegova ekipa želi da osvoji Kup Srbije u ovoj sezoni. On je novinarima nakon "prve prozivke" igrača pred početak priprema za prolećni deo sezone u Novom Sadu rekao da Vojvodina ima velike šanse da osvoji Kup Srbije...NOVI SAD...

Nastavak na Kurir...

Transferi: Čelsi spremio 14 miliona za Jovetića, Junajted juri Hazarda

Izvor: Blic, 17.Jan.2012

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u tradicionalnom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere...igor-lfc Utorak, 17. 01. 2012. 11:42..Neregistrovan...

Nastavak na Blic...

Transferi: Lazar Marković preskup za Liverpul, Lacio zove Aršavina

Izvor: Blic, 17.Jan.2012

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u tradicionalnom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere...18:11 - Lacio bi da dovede Aršavina i Hondu..U ruskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.