Tragedija: Srpski fudbaler preminuo tokom meča

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017, 05:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Srpski fudbaler preminuo tokom meča

Igrač fudbalskog kluba Drugi oktobar iz Kumana, Ognjen Kontrić (23) preminuo je u nedelju na terenu, tokom drugog poluvremena utakmice Vojvodinom iz Bašaida, u okviru međuopšinske lige Kikinda - Žitište.

Dnevnli list "Blic" piše da je Kontrić, koji je bio u startnoj postavi kumanačkog tima, nije se dobro osećao u toku igre, žalio se na bol u nozi pa je tražio zamenu. Izašao je deset minuta pre kraja prvog poluvremena. A nedugo zatim... šok.

- Prizor je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio strašan. Pritrčao mu je dežurni lekar, ali nije mu bilo spasa - priča za " Blic"predsednik kluba “2. oktobar” Bojan Gajinov.

On ističe da je celo selo u šoku zbog ove nezapamćene tragedije.

Na pitanje da li se pokojni Ognjen ikada žalio da se ne oseća dobro u toku utakmica, Gajinov kaže da ne zna za takav slučaj.

- Svi su oni išli na redovne lekarske preglede a Ognjen je nedavno sa jednim klupskim kolegom išao i na dodatni pregled u Novi Bečej, i sve je bilo u redu - kaže Gajinov.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.