Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem se želi riješiti najskupljeg fudbalera u istoriji kluba

Totenhem se navodno želi riješiti Musa Sisoka, najskupljeg fudbalera u istoriji kluba.

Inače, 27-godišnji Sisoko je obilježio ljetni prijelazni rok prošle godine, jer je prvo želio preći u Arsenal, pa je sve dogovorio s Evertonom, da bi na kraju završio u Totenhemu.

Kako pišu britanski mediji, dok je trener Evertona Ronald Koman pokušavao zvati fudbalera, on je potpisivao petogodišnji ugovor s Totenhemom posljednjeg dana prelaznog roka.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Totenhemu nikako nisu zadovoljni formom veznjaka koji je odigrao nešto više od 1.000 minuta, nije postigao niti jedan gol, a upisao je tek četiri asistencije.

Totenhem je navodno spreman za 25 miliona evra prodati ovog fudbalera.

Sisoko je u dosadašnjoj karijeri igrao za Tuluz, Njukasl junajted i Totenhem Hotspur.

U dresu repreentacije Francuske je u 50 nastupa postigao jedan gol.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.