Totenhem se pobedom oprostio od Vajt Hart Lejna

Izvor: RTS, 14.Maj.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem se pobedom oprostio od Vajt Hart Lejna

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige i tako se na najbolji način oprostili od Vajt Hart Lejna.

Ovo je bio poslednji meč koji je odigran na čuvenom Vajt Hart Lejnu, stadionu na kojem je Totenhem igrao punih 118 godina. Totenhem će, dok izgradnja novog stadiona ne bude završena, svoje utakmice igrati na Vembliju.
Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Totenhema poveli su golom Viktora Vanjame već u šestom minutu, a na 2:0 povisio je Hari Kejn u 48. minutu posle centaršuta Kristijana Eriksena. To je bio prvi gol koji je Kejn dao Junajatedu.
Konačan rezultat postavio je Vejn Runi u 71. minutu.
Nakon što je sudija odsvirao kraj meča navijači su pohrlili na teren, sa zastavama u rukama, kako bi se i oni oprostili od legendarnog stadiona.

Totenhem je današnjim trijumfom obezbedio drugo mesto na tabeli Premijer lige, sada ima 80 bodova, dok je ekipa Žozea Morinja šesta sa 65.
Ekipa Maurisija Poketina će ovu sezonu završiti neporažena na svom stadionu, prvi put od sezone 1964/65.
Fudbalere Totenhema do kraja šampionata očekuju gostovanja Lesteru i Halu, dok Junajer igra protiv Sautemptona i Kristal Palasa.

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem se pobedom oprostio od Vajt Hart Lejna

Izvor: Beta, 14.Maj.2017

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige i tako se na najbolji način oprostili od Vajt Hart Lejna.Ovo je bio poslednji meč koji je odigran na čuvenom Vajt Hart Lejnu, stadionu na kojem je Totenhem igrao punih 118 godina. Totenhem će,...

Nastavak na Beta...

Murinjo:Nisam se kockao zbog Lige Evrope

Izvor: B92, 14.Maj.2017

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo bio je zadovoljan uprkos porazu njegove ekipe od Totenhema...Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige..."Posle 2:0 smo kvalitetno reaovali i ja sam srećan, pogotovo kako su neki igrači odigrali. Ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.