Torino i Saša Lukić - ozbiljno je! Posao kvari 500.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino i Saša Lukić - ozbiljno je! Posao kvari 500.000 evra

Italijani po običaju tvrdi u pregovorima

Priča traje već neko vreme, a Torino sve uporniji. Lokalni mediji navode da je uprava Bikova baš u Saši Lukiću pronašla savršenog partnera Mirku Valdifjoriju čiji se dolazak iz Napolija još čeka, ali koji je postao sve izvesniji baš zbog želje iskusnog veziste da sarađuje sa Sinišom Mihajlovićem.

Kupovina Adema Ljajića je, naime, odjeknula na Apeninima jer svedoči o visokim ambicijama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Torina. Ali ne mogu svi da budu zvezde, a Lukić svakako spada u pristupačna rešenja. Međutim, Italijani su poznati kao tvrdi pregovarači, pa i sada zatežu.

Sajtovi specijalizovani za dešavanja u Torinu podsećaju da su Bikovi još u januaru primetili talenat 19-godišnjeg veziste Partizana, ali da je tada procenjeno da on ne bi mogao odmah da igra, te da bi za njegov napredak bilo najgore da sedi na klupi. Šest meseci kasnije drugačija situacija.

Lukić je navodno u vrhu Mihajlovićevog spiska želja s tim da se Torino ne bi zaletao. Isprva pozajmica na godinu dana, uz pravo otkupa. Ali stavovi dva kluba se razlikuju oko visine obeštećenja. Bikovi smatraju da je 1.500.000 dovoljno, crno-beli prema izvorima iz Pijemonta traže oko 2.000.000. Nisu to nepomirljive razlike.

Podsetimo, Ivan Tomić ne računa na Sašu Lukića, isti je slučaj i sa Alenom Stevanovićem, slobodu da odu u slučaju prave ponude imaju i Darko Brašanac i Valeri BožinovAleksandar Subić je danas viđen na stadionu što znači da nije završio sve oko pozajmice tuzlanskoj Slobodi...

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sevilja ulazi u fudbalski Holivud: Vijeto potpisao za 3.500.000, čeka se Ben Jeder!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 08:49

I dalje neizvesno šta će biti sa Gameirom..Lokalni mediji tvrde, a lokalni mediji obično znaju šta se dešava u njihovim klubovima: saga oko Lusijana Vijeta završena je njegovim pristankom da narednu sezonu provede na pozajmici u Sevilji! Posao je, kategorički se navodi, potpisan i pečatiran,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.