Tjeri Anri: Uživajmo dok je Mesi tu

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tjeri Anri: Uživajmo dok je Mesi tu

Francuz pun hvale na račun Argentinca.

Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Tjeri Anri je jedan od najboljih napadača ovog veka, ali je i slavni Francuz oduševljen onim što čini Lionel Mesi.

Argentinac kao od šale obara rekorde, a tek mu je 27 godina.

Povodom činjenice da je postao najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, samo nekoliko dana pošto je isto učinio u prvenstvu Španije, usledila je čestitka od Anrija.

"Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za Barselonu i za ceo fudbalski svet uradio stvari koje više nikada nećemo videti, a kamoli nekog ko je sve to uradio za tako kratko vreme kao on", rekao je Anri za španske medije.

Bivši napadač Monaka, Juventusa, Arsenala, Barselone, a sada Njujorka, istakao je da ne razume ljude koji uopšte mogu da sumnjaju u Mesija.

"Mi treba da uživamo dok možemo, jer onog dana kada on ode iz Barse ljudi će shvatiti ko je on i kako je veliki igrač bio", poručio je Anri.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.