Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u drugom kolu protiv Montanjesa

MONTE KARLO -

Srpski teniser Janko Tipsarević startovaće na masters turniru u Monte Karlu protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je danas u prvom kolu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 2:0 u setovima - 6:2, 3:6, 6:3.

Tipsarević je kao sedmi nosilac na turniru bio slobodan u prvom kolu, a duel protiv Španca na programu je verovatno u sredu.

Montanjes zauzima 71. mesto na ATP listi, a u dosadašnja tri meča Srbin je bio uspešniji i vodi sa 2:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra verovatno u sredu sa pobednikom meča između Italijana Andreasa Sepija i Rumuna Viktora Haneskua, dok se Viktor Troicki u utorak posle 12 sati sastaje sa trećim nosiocem, Britancem Endijem Marejem.

Turnir u Monte Karlu igra se za ukupan nagradni fond od 2,9 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raonić podbacio na šljaci, Montanjes čeka Tipsarevića

Izvor: Blic, 16.Apr.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu igraće protiv Španca Alberta Montanjesa koji je na startu eliminisao Kanađanina Miloša Raonića rezultatom 6:2, 3:6, 6:3...Raonić je potpuno podbacio na šljaci i sigurno je da će mu biti potrebno malo vremena da pronađe odgovarajući...

Nastavak na Blic...

Tipsarević protiv Montanjesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević startovaće na masters turniru u Monte Karlu protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je u prvom kolu pobedio Kanađanina Miloša Raonića 2:1 u setovima - 6:2, 3:6, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ATP Monte Karlo: Novak protiv Italijana u trećoj rundi

Izvor: Sportal.rs, 17.Apr.2012, 16:06

Andreas Sepi biće rival Novaku Đokoviću u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu. Italijan je savladao u dva seta Rumuna Viktora Haneskua sa 6:3, 6:1.

Nastavak na Sportal.rs...

Marej pobedio Troickog

Izvor: NaDlanu.com, 17.Apr.2012

Marej - Troicki: 2:0 Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan u drugom kolu turnira u Monte Karlu posle sat vremena igre. ..Viktor Troicki završio je učešće na turniru u Monte Karlu u drugoj rundi takmičenja jer je od njega ubedljivo bio bolji Endi Marej - 6:0, 6:3.Britancu, koji zauzima četvrto...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.