Tipsarević bolji od Šardija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević bolji od Šardija

PARIZ -

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u tri seta pobedio domaćeg igrača Žeremija Šardija (7:6, 6:1, 7:5).

Tipsarević, koji je osmi teniser sveta, do pobede je došao posle dva sata i 34 minuta igre.

Prvi set protekao je u izjednačenoj, ali i nesigurnoj igri oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tenisera, pošto su ukupno napravili 43 greške. Tipsarević se taj-brejku bolje snašao i dobio ga sa 7:4.

Srpski teniser je u drugom setu zaigrao sigurnije i lako osvojio taj deo meča, dva puta oduzevši servis protivniku.

U trećem setu, Tipsarević je pri rezultatu 3:3 oduzeo servis protivniku, ali mu je Šardi već u narednom gemu vratio brejk.

Ipak, osmi nosilac je u 11 gemu trećeg seta ponovo uzeo brejk Šardiju i u sledećem na svoj servis bez izgubljenog poena došao do pobede.

Tipsarević će u trećem kolu igrati protiv 29. nosioca Žilijena Benetoa, koji je ranije danas bio bolji od Dmitrija Tursunova sa 3:0.

Reprezentativac Srbije će protiv Benetoa pokušati da prvi put u karijeri dođe do osmine finala Rolan Garosa u singlu. Meč će se igrati verovatno u subotu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko utišao publiku u Parizu eliminisavši Šardija u drugom kolu

Izvor: Blic, 31.Maj.2012

Janko Tipsarević je u drugom kolu pored Žeremija Šardija morao da se bori i sa domaćom publikom, ali ona mu nije previše zasmetala u meču koji je rešio u tri seta - 7:6 (4), 6:1, 6:4...Srpski teniser je bio taj koji je u prvom setu češće imao šanse za brejk, ali Šardi je prvi oduzeo rivalu...

Nastavak na Blic...

RG: Janko u tri seta do trećeg kola

Izvor: medio.rs, 31.Maj.2012

Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu.

Nastavak na medio.rs...

Janko ne posustaje!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2012

Posle današnjih eliminacija Viktora Troickog i Jelene Janković konačno nas je obradovao Janko Tipsarević, koji je večeras u tri seta bio bolji od domaćeg tenisera Žeremija Šardija i stigao do plasmana u treće kolo.

Nastavak na Sportske.net...

Tipsarević prošao u treće kolo

Izvor: Beta, 31.Maj.2012

PARIZ, 31. maja 2012. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u četvrtak u tri seta pobedio domaćeg igrača Žeremija Šardija (7:6, 6:1, 7:5).

Nastavak na Beta...

Tipsarević pobedio Šardija i prošao u treće kolo

Izvor: Studio B, 31.Maj.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u tri seta pobedio domaćeg igrača Žeremija Šardija (7:6, 6:1, 7:5). ..Tipsarević, koji je osmi teniser sveta, do pobede je došao posle dva sata i 34 minuta igre...Prvi set protekao je u izjednačenoj,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.