Izvor: FudbalSrbija.net, 01.Mar.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timok-Ekonomac 2-5

01.03.2015.ekonomac.com
Pobedom rezultatom 5:2 Ekonomac se plasirao među osam ekipa koje će se boriti za trofej koji dodeljuje FSS.
Nije Ekonomac  lako došao do ove pobede. U ambijentu, pred preko hiljadu ljubitelja futsala, domaća ekipa imala je dodatni  motiv da se suprostavi višestrukom prvaku Srbije.  U 5. minutuNikola Matijević je probio zgusnutu odbranu Timoka i udarcem sa oko 10 metara doveo Ekonomac u prednost od jednog gola. U narednih 10 minuta grčevita odbrana domaćih mnogo udaraca ka goluLisulovića. U 14 minutu sevnula je kontra domaćih iz koje izjednačenje postiže Nikola Jovanović, na oduševljenje mnogobrojne publike. Miniut dva kasnije Daniel De Souza ponovo vraća rezultatsku razliku na početak. Preciznu akciju Daniel kruniše pogotkom. Da se na odmor ode rezultatom koji domaćima daje nadu da naprave iznenađenje, pobrinuo se u 18. minutu Vladimir Stojanović, koji izvanrednu akciju Timoka iz slobodnog udarca pretvara u izjednačujući pogodak. Prvo poluvreme se završava rezultatom 2:2.
Najmlađi igrač na parketu Danilo Kostić, na početku drugog dela utakmice po treći put dovodi Ekonomac u vođstvo. U 22. minutu mladi pivot se nalazi na mestu odakle pogađa nebranjeni deo gola domaćih. U nastavku utakmice sve se svodilo na napade Ekonomca i na nekoliko veoma ozbiljnih kontri iskusnih Zaječaraca. Najlepši detalj na utakmici dogodio se u 34. minutu. Denis Ramić, najbolji akter ove utakmice, postiže fantastičan gol. Udarac iskosa, sa oko 15 metara, na gornjem desnom uglu gola  Lisulovića odakle završava u mreži.  Po rečima domaćih navijača, bio je to jedan od najlepših golova viđen u poslednje vreme u zaječarskoj dvorani Kraljevica. OdličniMiloš Simić krunisao je svoju dobru partiju petim golom za Ekonomac i na taj način postavio konačan rezultat ove utakmice Timok-Ekonomac 2:5.
„To što sma mi imali 53 šuta na gol Timoka a oni samo 13 govori samo o nadmoćnosti moje ekipe. Sa druge strane ta činjenica govori da nam je efikasnost na niskom nivou i opomona igračima da nema protivnika koji će se unapred predati. Moramo u svaki meč ulaziti maksimalno ozbiljno ako želimo ostvarenje postavljenog cilja a to je osvajanje prvenstva i KUP-a“ rekao je trener EkonomcaVladan Cvetanović.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.