Timbervulvsi otpustili Pekovića

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timbervulvsi otpustili Pekovića

Košarkaški klub Minesota Timbervulvs okončao je saradnju sa bivšim centrom Partizana Nikolom Pekovićem.

Jedan od najpoznatijih sportskih sajtova "Bličer riport" objavio je da su 'Vukovi' otpustili doskorašnjeg trenera Partizana.

Snažni centar je već propusti čitavu sezonu, a u poslednje dve godine igrao je na svega 12 utakmica,a i trener Minesote je pre nekoliko meseci rekao da postoje relane šanse da Peković završi karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bivši centar crno-belih operisao je Ahilovu tetivu u aprilu 2015 godine, posle dugog oporavka se vratio ali je ubrzo obnovio povredu, koja ga je odvojila od terena.

To je bio veliki udarac za tim u kome nastupa i naš Nemanja Bjelica, s obzirom da je Peković bio ključni igrač ovog tima godinama unazad.

Pamte se njegove sjajne sezone, a posebno ona 2013/2014, kada je prosečno davao 17,5 poena po meču, igrajući skoro 31 minut po utakmici.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj karijere? Peković više nije član Minesote

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 00:24

Košarkaški klub Minesota raskinuo je ugovor sa crnogorskim centrom Nikolom Pekovićem ii verovatno stavio tačku na karijeru doskorašnjeg predsednika Partizana...Peković je zbog povrede Ahilove tetive propustio celu sezonu 2016/17. i bilo je očekivano da klub iz Mineapolisa godinu dana pre isteka...

Nastavak na N1 televizija...

Minesota otpustila Nikolu Pekovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2017

Američki košarkaški klub Minesota raskinuo je saradnju sa crnogorskim centrom Nikolom Pekovićem...Bivši predsednik Partizana je zbog povrede ahilove tetive van tima od januara 2016.godine, a Minesota je kasno sinoć na svom sajtu saopštila da je sa njim raskinula saradnju...Minesota je 2008. godine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.