Tim iz Velike četvorke, mešavina Rusije, Brazila

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tim iz Velike četvorke, mešavina Rusije, Brazila"

Srpski futsaleri Miloš Simić i Mladen Kocić poručili su da su plasmanom u polufinale prvenstva Evrope ostvarili zactran cilj.

Njih dvojic su dodali da bi pobedom nad Rusijom ispisali novo poglavlje u svojim karijerama.

"Definitivno živimo san, ostao je još jedan korak da dođemo do finala i mislim da nije vreme da stanemo. Rusi su snažni, jedna od najboljih ekipa sveta i iskusni sa nekoliko Brazilaca. Gubili smo tesno od njih u poslednje vreme, u Izmiru nezasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i verujem da će nam se vratiti", rekao je Simić Tanjugu.

Rusija je u prethodnim utakmicama uglavnom pobeđivala Srbiju na velikim takmičenjima i kvalifikacijama, ali Simić veruje da je tome došao kraj.

"Iskreno se nadam da ćemo skinuti skalp i Rusiji. Portugal i Rusija su timovi iz ’velike četvorke’, uz Italiju i Španiju. Dve ekipe su otišle kući i sve je moguće", rekao je napadač Ekonomca iz Kragujevca.

Simić je do sada postigao dva gola na šampionatu, uključujući i gol u poslednjoj sekundi za trijumf nad Ukrajinom u četvrtfinalu.

"Tim je na prvom mestu. Nisam ja rešavao utakmice, već svi zajedno. Važno je da pobeđujemo, nadam se da ćemo pomoć publike iskoristiti na najbolji način", jasan je bio Simić.

Prvi strelac Srbije Mladen Kocić u izjavi Tanjugu naglašava da veoma respektuje Rusiju, ali da uz veliku pomoć sa tribina ništa nije nemoguće.

"Uz golmana Aksentijevića mnogo je lakše igrati, branio je nemoguće do sada. Nadam se da nismo rekli sve, igramo protiv dosta jakog rivala, mešavinu Brazila i Rusije, poštujemo ih, ali se ne plašimo. Igramo za istoriju naših karijera i slavu", ističe Kocić i dodaje da je Španija favorit za zlato.

Polufinale između Srbije i Rusije na programu je u četvrtak od 18.30, dok od 21 sat se sastaju Španija i Kazahstan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.