Tevez otkrio koga kopira kad izvodi slobodnjake

Izvor: Sportal.rs, 03.Mar.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez otkrio koga kopira kad izvodi "slobodnjake"

Derbi Serije A između Rome i Juventusa završen je bez pobednika, ali će svakako ostati upamćen po prelepom golu Karlosa Teveza. Argentinac je u 64. minutu iz slobodnog pogodio mrežu Rome, ali njegov učinak nešto kasnije poništio Sejdu Keita.

Posle meča na stadionu "Olimpiko" Tevez je otkrio od koga je "krao zanat". Reč je o Andrei Pirlu koji je trenutno povređen.

- Uvek pokušavam da kopiram Pirla. Posmatram ga na treningu, i naravno da je Andrea prvi izbor kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << reč o prekidima - objasnio je Tevez i prokomentarisao izjavu trenera Masimilijana Alegrija da je ljut zbog remija.

- Trener ima pravo da bude ljut, pošto smo na kraju rizikovali da sve izgubimo. Posle gola i situacije sa igračem više nismo smeli da prepustimo Romi ovako važnu utakmicu. Mi jesmo jak tim, ali to nismo dokazali u poslednjih 20 minuta - zaključio je Argentinac čiju majstoriju možete da pogledate OVDE.

(Foto: Beta/AP Photo/Osama Faisal)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.