Teves: Konte je kao Ferguson

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teves: Konte je kao Ferguson

Fudbaler Juventusa Karlos Teves rekao je da ga trener italijanskog kluba Antonio Konte podseća na Aleksa Fergusona.

Teves je proveo dve godine u Junajtedu pod vođstvom Fergusona pre odlaska u Mančester Siti 2009. godine, odakle je ovog leta došao u Torino.

"Konte je kao Ferguson, jer je pobednik. Baš kao i Ser Aleks, ništa ne prepušta slučaju", rekao je Teves za RAI Sport.

Teves je pomogao Juventusu da osvoji Superkup Italije, postigavši gol u meču protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lacija prošlog vikenda.

"Srećan sam zbog pobede i igre tima u celini. Ova ekipa Juventusa može daleko da stigne. Cilj je da osvojimo još jedan Skudeto, ali znamo da još treba da napredujemo", kazao je argentinski reprezentativac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teves: Konte je kao Ferguson

Izvor: B92, 20.Avg.2013

Fudbaler Juventusa Karlos Teves rekao je da ga trener italijanskog kluba Antonio Konte podseća na Aleksa Fergusona...Teves je proveo dve godine u Junajtedu pod vođstvom Fergusona pre odlaska u Mančester Siti 2009. godine, odakle je ovog leta došao u Torino..."Konte je kao Ferguson, jer je pobednik....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.