Tepić sa Mediterana na Jadran

Izvor: Mondo, 22.Jul.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić sa Mediterana na Jadran

Nekadašnji reprezentativac Srbije i sledeće sezone će igrati u prvenstvu Italije.

Milenko Tepić prošlog meseca je u intervjuu za MONDO rekao da mu je bilo lepo dok je prošle sezone igrao u Italiji, a tu emociju potvrdio je ostankom u popularnom "palakanestru".

On će do leta 2018. nastupati za Enel Brindizi, koji je potpis bivšeg beka Vojvodine, Partizana i Panatinaikosa potvrdio objavom na zvaničnom sajtu.

"Zadovoljan smo dovođenjem Tepića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će biti jedna od ključnih figura u našem projektu za narednu sezonu. Reč je o iskusnom igraču, koji na terenu može da bude uspešan u nekoliko uloga, a uz to čini saigrače boljim. Čestitam klupskim čelnicima, koji su uspeli da ga ubede da dođe", rekao je trener Brindizija Sandro Del Anjelo.

Zanimljivo je da će Tepić (30) drugu sezonu zaredom provesti u gradu na obali mora. Zimus je bio u Sasariju, na ostrvu Sardinija, a sada će se preseliti u Brindizi, koji se nalazi na Jadranu, na samom jugu italijanske "čizme".

Sasariju je pomogao da se kao osmoplasirani tim prvenstva plasira u plej-of, dok je Brindizi završio sezonu na devetom mestu, sa samo jednom pobedom manje.

Beležio je u proseku osam poena, pet skokova i tri asistencije u regularnom delu sezone, a čak 11,8 poena, 6,6 skokova i 4,3 asistencije u četiri plej-of utakmice protiv Armanija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.