Tepić prelazi u Kahasol

Izvor: B92, 21.Sep.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić prelazi u Kahasol

Srpski košarkaš Milenko Tepić naredne sezone će nositi dres Kahasola, prenosi "Sportski žurnal".

Iako su se pominjali ostanak u Panatinaikosu i selidba u Valensiju, Tepić je na korak od potpisivanja ugovora sa klubom iz Sevilje.

Na taj način, Novosađanin koji je proveo dve sezone u Atini i postao šampion Evrope, priključio bi se nekadašnjem saigraču iz Partizana i reprezentacije Luki Bogdanoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kahasol ima izuzetno zanimljivu ekipu, sa trofejnim Đoanom Plazom na kormilu, Karlom Inglišom i Erlom Kalovejom, potencijalnim španskim reprezentativcem Giljemom Rubiom, slavnim Argentincem Pančom Hasenom i veoma talentovanim Čehom Tomašom Satoranskim.

Prema pisanju grčkih medija u Panatinaikosu čekaju da Tepić završi pregovore sa Kahasolom i tako oslobodi mesto u budžetu za dovođenje Šarunasa Jasikevičijusa, koji je potvrdio da pregovara sa aktuelnim šampionom Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od Tepića zavisi dolazak Jasikevičijusa?!

Izvor: Sportal.rs, 21.Sep.2011

Ostanak u Atini za Novosađanina i košarkaškog reprezentativca Srbije je sve manje siguran. Šansu da i sledeće sezone nosi dres evropskog šampiona Panatinaikosa, Milenko Tepić "meri" u promilima, a najnovija destinacija bi trebalo da bude Španija.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.