Ten Kate trener Panatinaikosa

Izvor: Blic, 13.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ten Kate trener Panatinaikosa

Bivši pomoćni trener engleskog premijerligaša Čelsija Hank Ten Kate imenovan je danas na mesto šefa stručnog šatba grčkog Panatinaikosa, a na toj funkciji zameniće Hosea Peseira koji je u maju podneo ostavku.

U saopštenju atinskog kluba navodi se da će Ten Kate, koji je dobio otkaz u Čelsiju neposredno nakon odlaska Avrama Granta sa Stamford Bridža, potpisati dvogodišnji ugovor.

"Navikao sam da radim u klubovima na najvećim ambicijama i zbog toga sam prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovaj posao i verujem da ću na najbolji način odgovoriti izazovu. Organizacija, istorija i ambicije Panatinaikosa gotovo su identični sa najvećim evropskim klubovima, zbog čega sam bez mnogo razmišljanja ušao u ovaj poduhvat", rekao je Ten Kate.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ten Kate preuzeo Panatinaikos

Izvor: B92, 13.Jun.2008

..Bivši pomoćni trener engleskog premijerligaša Čelsija Hank Ten Kate imenovan je u petak na mesto šefa stručnog štaba grčkog Panatinaikosa, a na toj funkciji zameniće Hosea Pešeira koji je u maju podneo ostavku. U saopštenju atinskog kluba navodi se da će Ten Kate, koji je dobio otkaz u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.