Tejgo: Partizane srećno u derbiju

Izvor: RTS, 09.Apr.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejgo: Partizane srećno u derbiju

Molim Vas da prenesete celom timu da sam u sredu duhom uz njih do pobede i znam da ćemo uz Božju pomoć trijumfovati, naveo jebivši napadač Partouana Prins Tejgo u pismu predsedniku kluba Draganu Đuriću.

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo poželeo je sreću svom nekadašnjem klubu u revanš meču Kupa Srbije koji crno-beli u sredu igraju protiv Crvene zvezde.

"Molim Vas da prenesete celom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da sam u sredu duhom uz njih do pobede i znam da ćemo uz Božju pomoć trijumfovati", naveo je Tejgo u pismu predsedniku kluba Draganu Đuriću, koje je preneo zvanični sajt.

Tejgo je igrao za Partizan u prolećnom delu prošle sezone i tada je odigrao 18 mečeva i postigao 12 golova, od kojih tri "večitom" rivalu.

"Čuo sam za poraz od Crvene zvezde (2:0) i molim se za vašu pobedu u revanšu. Želim i da vam se zahvalim za priliku koju ste mi ukazali i rekao bih da je to bio najbolji period moje karijere. Zaista sam uživao i voleo bih da se jednog dana i vratim", dodao je napadač iz Gane.

"Molim Vas prenesite moje pozdrave i treneru Avramu Grantu, igračima, poslebno Medi (Kamari) i Stefanu Baboviću, ali i celom timu. Želim vam svima sve najbolje i mnogo vam hvala", zaključio je on.

Tejgo je sada igrač turskog kluba Bursaspor.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tejgo poželeo sreću Partizanu

Izvor: B92, 09.Apr.2012

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo poželeo je sreću svom nekadašnjem klubu u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde...Tejgo je to učinio preko pisma upućenog predsedniku kluba Draganu Đuriću koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Partizana..."Molim vas, prenesite moje pozdrave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.