Team Secret od sada Dinasty Gaming!

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Team Secret od sada Dinasty Gaming!

Bivši direktor Team Secreta, Kemal Sadikoglu, osnovao je novi tim sa ženskim sastavom koji je nastupao pod istom organizacijom.

Sve glasine o novom timu sada su i zvanično potvrđene. Dame su odlučile da ostanu uz Kemala i sa njim osnuju novi tim – Dinasty Gaming. Pored CS:GO ekipe, u novi tim prešli su i igrači MOBA igre Vainglory, koja se igra na telefonu. Oni su takođe bili pod okriljem Team Secret organizacije. Sa njima je prešao i Super Smash igrač – Silent Wolf. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kemal ima u planu da dovede igrače i za igre poput H1Z1, PUBG, Streetfighter i možda FIFA.

Menadžment tima sastojaće se od kapitena ženskog tima – Julije "juliano" Kiran i Sebastijan "cOucOu" Kalija. Za sponzore i brendiranje tima biće zadužen bivši Fnaticov šef komercijale – Daren Njunem.

Devojke su već igrale svoj prvi turnir pod novim imenom, a kao i na skoro svakom ženskom turniru na kojem učestvuju, uzele su prvo mesto! U pitanju je ESU Masters, koji se pored DreamHacka takođe održao u Jenćepingu. U finalu su se sastali sa ruskim timom London Conspiracy, koji su pobedili 2-0. Nagradni fond turnira nije bio previše očaravajuć, pa su za osvojeno prvo mesto osvojile samo oko 5700 dolara. Drugoplasirani ženski LC uzeo je 3700 dolara, a na trećem i četvrtom mestu završili su Riot Gaming i Team Expert Female.

Izvor: Klan RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.