Tajna večera

Izvor: Kurir, 09.Mar.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna večera

Iako se do pre nekoliko dana činilo da je transfer Nemanje Vidića u Milana samo plod mašte čelnika roso-nera, britanska štampa tvrdi da postoji velika verovatnoća da se defanzivac "orlova" od leta nađe na San Siru. Naime, ostrvski tabloid Dejli star piše da se Vidić neposredno pre prve utakmice Lige šampiona između Intera i Mančester junajteda u jednom milanskom restoranu sastao s legendom roso-nera Paolom Maldinijem i dodaje da je kapiten Milana uz italijanske specijalitete pokušavao da ubedi Srbina o nastavku karijere u Seriji A.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maldini pregovara s Vidićem

Izvor: 24sata, 09.Mar.2009

Italijanski mediji tvrde da se Nemanja Vidić u Milanu tajno sastao sa legendom roso-nera Paolom Maldinijem, čije bi mesto trebalo da zauzme. Vidić i Maldini su navodno razgovarali veče pred prvi duel Intera i Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona, u kojem srpski fudbaler nije imao pravo...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.