TRANSFERI (23. jul): Barsa kupila Atletikovog napadača, Sevilja našla zamenu za Gomesa, Siti odustao od Krosa

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (23. jul): Barsa kupila Atletikovog napadača, Sevilja našla zamenu za Gomesa, Siti odustao od Krosa

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja na transfer pijaci

► Mundo Deportivo trvrdi da se Barselona dogovorila sa Atletiko Madridom oko transfera mladog napadača Lusijana Vijeta. Njegova cena iznosi 22.000.000 evra, čeka se još zvanična potvrda.

► Izgleda da se sve menja kada je u pitanju budućnost Rijada Mareza. Tako se barem može zaključiti prema večerašnjim rečima Klaudija Ranijerija, ali i najava sa Ostrva da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Alžircu spremljen novi ugovor u klubu. Opširnije - OVDE.

► Možda nije Inter, ali bi zato mogao da bude Napoli. Italijanski stručnjak za transfer tržište Alfredo Pedula pustio je informaciju da su Napolitanci krenuli u ofanzivu na Karlosa Teveza, koji bi predstavljao idealnu zamenu za Gonzala Iguaina. Opširnije - OVDE.

► Svi čekaju konačne vesti oko prodaje Pola Pogbe, ali bi Juventus mimo tog transfera mogao da dođe do 70.000.000 evra. Opširnije - OVDE.

► Muke za Napoli – Toliso hoće, Lion ponovo pravi dramu! Posao visi zbog 4.000.000. Opširnije OVDE.

► GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO: Stara dama zavela Iguaina! Klauzula aktivirana - plaćanje u dve rate! Ugovor na četiri godine

To bi bilo sve za večeras, vidimo se i sutra kada ćemo zajedno ispratiti sva dešavanja na fudbalskom tržištu.

22.40 - Predsednik Rome Džejms Palota rekao je da je Kostas Manolas srećan u Romi i da ne vidi razlog zbog kojeg bi on napustio klub. Takođe je dodao da Roma već ima dobar tim, ali se sa tim verovatno ne bi previše složili i navijači Vučice, kojima je jasno da ova ekipa nije ni približno kvalitetu Juventusa, pa ni Napolija.

22.30 - Mundo Deportivo trvrdi da se Barselona dogovorila sa Atletiko Madridom oko transfera mladog napadača Lusijana Vijeta. Njegova cena iznosi 22.000.000 evra, čeka se još zvanična potvrda.

22.22 - Valensija želi vezistu Sevilje Visentea Iboru posle odlaska Andrea Gomesa u Barselonu. Kako piše Mundo Deportivo njegova cena se kreće oko 15.000.000 evra.

22.15 - Mančester Siti je odustao od Tonija Krosa. Nemac u Real Madridu prima 15.000.000 evra, što je u ovom trenutku previsoko čak i za prebogate Građane.

22.05 - Izgleda da je Aksel Vitsel najbliži odlasku u Englesku. Kako piše Đanluka di Marcio, Italijani ne mogu da se nose sa Evertonovom ponudom, pa će Belgijanac po svemu sudeći završiti na Gudison parku.

21.55 - Izgleda da se sve menja kada je u pitanju budućnost Rijada Mareza. Tako se barem može zaključiti prema večerašnjim rečima Klaudija Ranijerija, ali i najava sa Ostrva da je Alžircu spremljen novi ugovor u klubu. Opširnije - OVDE.

21.40 - Kako piše Medijaset, naredna nedelja će biti ključna za Inter kada je dovođenje Antonija Kandreve. Ipak, Nerazuri prvo moraju da zadovolje apetite gazde Lacija Klaudija Lotita.

21.22 - Napadač Monaka Valer Žermen nalazi se na radaru Sautemptona i Betisa. Žermen je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Nici i postigao 14 golova.

21.11 - Borusija iz Dortmunda je ozbiljna u nameri da dovede napadača iz Italije. Posle Marija Gomeza iz Fjorentine, Milioneri se raspituju i za Karlosa Baku iz Milana. Izgleda da Kolumbijac nije uzalud toliko odugovlačio pregovore sa Vest Hemom, zainteresovanih ekipa je sve više.

21.00 - Lazar Marković je i dalje prvi na Fjorentininoj listi. Kako stvari stoje u ovom trenutku, ovanzivni vezista bi na Artemio Franki mogao da dođe na pozajmicu uz obavezan otkup na kraju sezone, koji bi iznosio oko 10.000.000 evra.

20.47 - Mančester junajted je spreman da ponudi 35.000.000 evra za napadača Palmeirasa Gabrijela Žesusa i tako nadmaši Mančester Siti, PSŽ, Barselonu, Bajern i Real Madrid!

20.30 - Menadžer Arsenala Arsen Venger poručio je da je spreman da potroši ogroman novac na pravo pojačanje. Opširnije - OVDE.

20.09 - Štoper Porta Bruno Martins Indi se pominjao kao mogući tandem sa Džonom Stounsom u sastavu Everotna za ovu sezonu, ali će po svemu sudeći biti samo njegova zamena, jer je supertalentovani defanzivac na korak od odlaska u Mančester Siti.

20.05 - Dijego Simeone u ovom trenutku na poziciji klasičnog špica ima samo Fernanda Toresa, pa je Atletiko Madrid u poteri za "devetkom". Na listi želja su Lukaku, Gameiro i Obamejan, ali je na samom vrhu nekadašnji Čolov ljubimac Dijego Kosta. Pre nekoliko dana menadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da je Kosta  jedan od najboljih napadača na svetu i da nema nama nameru da ga pusti da ide iz kluba.

20.00 - Španski Viljareal želi bivšeg igrača Milana Alešandrea Pata. Odlični napadač, kome su povrede unazadile dosadašnji tok karijere, traži pravi klub da oživi istu, a to bi upravo mogla da bude Žuta podmornica.

19.50 - ZVANIČNO: Turski Trabzon je potpisao dvogodišnji ugovor sa iskusnim slovačkim defanzivcem Janom Duricom, koji je čak šest godina proveo u moskovskoj Lokomotivi.

19.45 - Napoli, Napoli i samo Napoli. Klub sa juga Italije je danas apsolutni hit u evropskom fudbalu. Nakon što su praktično prodali Iguaina čelnici kluba sa San Paola su rešeni da zadrže ostale važne igrače u ekipi, pa je tako sve spremno za potpisivanje novog ugovora sa štoperom Kaliduom Kulibalijem, piše Skaj sport.

19.23 - Trener Lacija Simone Inzagi nada se da će klub uspeti da zadrži tamnoputog napadača Baldea Keitu, koji se nalazi na ceni od početka prelaznog roka.

"On je igrač koji nam daje mnogo mugućnosti, moramo da učinimo sve da ga zadržimo kod nas", rekao je Inzagi.

19.17 - ZVANIČNO: Bivši golman Rajo Valjekana Huan Karlos potpisao je dvogodišnji ugovor sa Elčeom.

19.00 - Napoli je ponudio 6.000.000 evra za vezistu Genta Svena Kumsa, koji bi trebalo da zakrpi "rupu" u sastavu posle odlaska Mirka Valdifiorija u Torino. Iskusni Belgijanac je već dve godine jedan od važnijih šrafova Genta.

18.45 - Roma već drugo leto uzastopno bespomoćno traži desnog beka, a izgleda da ni od poslednje želje, prvotimca Udinezea, Silvana Vidmera, neće biti ništa. Zebre traže 10.000.000 evra, ali je to previše za Vučicu.

18.30 - Vezisti Benfike Ljubomiru Fejsi očigledno se ne žuri iz Lisabona. Za srpskog reprezentativca se proteklih nedelja interesovala Fjorentina, ali klub iz Firence nije napravio konkretan potez.

"Nisam dobio ni jednu ponudu. Ima tri godine ugovra i uveren sam da ću nastaviti da nosim ovaj dres", rekao je Fejsa za Rekord.

18.17 - Kako tvrdi špnaski AS, Kristijano Ronalo je zatražio sastanak sa Florentinom Perezom, kako bi razgovarali o njegovom novom ugovoru. Portugalac u ovom trenutku prima 17.000.000 evra na godišnjem nivou, a taj ugovor sa sve bonusima iznosi oko 21.000.000 evropskih novčanica.

18.08 - Marko Borijelo je konačno slobodan u izboru sredine i sada je spreman za "udvaranje" zainteresovanih klubova. Atalanta se nada njegovom povratku, a u Kaljariju pokušavaju da ga ubede da je taj klub idealan za nastavak njegove karijere. Ipak, kako pišu italijanski mediji MLS liga bi mogla da bude izuzetno primamljiva za iskusnog golgetera.

17.37 - Možda nije Inter, ali bi zato mogao da bude Napoli. Italijanski stručnjak za transfer tržište Alfredo Pedula pustio je informaciju da su Napolitanci krenuli u ofanzivu na Karlosa Teveza, koji bi predstavljao idealnu zamenu za Gonzala Iguaina. Opširnije - OVDE.

17.30 - Svi čekaju konačne vesti oko prodaje Pola Pogbe, ali bi Juventus mimo tog transfera mogao da dođe do 70.000.000 evra. Opširnije - OVDE.

17.00 - Trener Zenita Mirčea Lučesku potvrdio je da je Aksel Vitsel zatražio od uprave Zenita da napusti klub. Za njegove usluge zainteresovano je nekoliko klubova iz Italije i Engleske. Ovo im je jasan signal da konkretizuju svoje interesvoanje i pošalju konkretne ponude za Sankt Peterburg.

16.39 - Agent Rominog štopera Kostasa ManolasaJanis Evangelopulos, potvrdio je da njegov igrač ima otvorene ponude na stolu od najvećih klubova iz Evrope ii Engleske, kao i da Mančester Siti, Junajteda i Čelsi nisu jedini zainteresovani za njegove usluge. Kako stvari stoje, Roma bi mogla da ostane bez stuba odbrane ove sezone.

16.27 - Đuzepe Rosi ostaje u Fjorentini. Takva je odluka uprave i stručnog štaba Vioele, koji su uvereni da se iskusni golgeter fizički, ali i psihički spreman da bude jedan od glavnih aduta ekipe sa Artemio Frankija u narednoj sezoni. Rosiju je očigledno prijala pozajmica u Levanteu, sa koje se vratio potpuno spreman da ponovo zaigra ozbiljnu ulogu u ljubičastom dresu.

16.05 - HSV se odrekao svog napadača Batuhana Altintasa, koji će sledeće sezone nositi dres Kasimpaše. Tamo će igrrati kao pozajmljeni igrač. Inače, on sa Hamburgerom ima ugovor na još jednu godinu, što znači da će sledećeg leta biti slobodan igrač.

15.55 - Iz Šalkea je potvrđeno da je Jirgen Klop zvao i raspitivao se za supertalentovanog Maksa Mejera, ali je mogućnost ulaska u razgovore oko mogućeg transfera odmah odbačena.

"To su obične gluposti, nema šanse da počinjemo bilo kakve pregovore oko njegovog transfera", rekao je direktor Šalkea Kristijan Hejdel.

15.50 - Prema pisanju madridskog lista AS, Hese se pozdravio sa saigračima u Realu i uputio ka potpisivanju ugovora sa novim klubom. Zasad ime novog tima nije poznato, ali se najviše dosad interesovao Bajer Leverkuzen. Transfer bi trebalo da iznosi oko 10.000.000 evra, a u Realu razmišljaju o tome da uvedu ponovo povratnu klauzulu.

15.40 - Prema pisanju nekoliko italijanskih sajtova Milan je pozajmio Đenovi levog beka Leonela Vanđionija (29). On je donedavno igrao u River Plati, takođe na pozajmici.

15.27 - ODBIJENO: Milan je zvanično odbacio prvu ponudu Napolija za Karlosa Baku od 20.000.00, plus ugovor Omara El Kadurija. Galijani je maločas na sastanku sa De Laurentisom rekao da klub želi izričito 30.000.000 evra. Pregovori se nastavljaju.

15.15 - Evo jedne zanimljive vesti - Lester juri otkrovenje Prvenstva Evrope - Bartoša Kapustku. Kako Dejli Mejl saznaje Klaudio Ranijeri ponudio je 7.000.000 evra za reprezentativca Poljske kojeg rado želi da vidi u svojim redovima. Što je još interesantnije, Kapustka bi u određenim varijantama mogao da bude direktna zamena za Rijada Mareza! Jer, obojica se snalaze na obe krilne pozicije, ali i kao ofanzivni vezni.

15.10 - Lacio je sve bliži Imobileu, ali isto tako je blizu da ostane bez Antonija Kandreve. Ljudi iz Intera i Lacija sastančili su sinoć da ranih jutarnjih sati i napravili načelni dogovor za transfer najboljeg igrača Nebeskoplavih. Jedini problem je visina obeštećenja, jer Lotito traži 24.000.000 evra, a Inter nudi najviše 20.000.000 i to na rate.

15.05 - Ćiro Imobile je sve bliži dresu Lacija. On se nije našao na spisku Horhea Sampaolija koji će putovati u Nemačku na završnicu priprema. Dovoljno jasan znak da klub ne računa na njega.

14.59 - ZVANIČNO: Mlađi brat Mišija Batšuajia, Aron Leja Iseka (18) promovisan je u novog igrača Olimpika iz Marselja. Formula je pozajmica na jednu godinu, bez opcije kupovine, pošto Anderleht u Iseki vidi veliki potencijal i ima ugovor do 2020. godine.

14.52 - Evo dobrih vest za navijače Milana. Đanluka Di Marcio dobio je potvrdu od svojih izvora da je Hoze Sosa napustio trening kamp Bešiktaša i uputio se u Italiju. Kao što je od ranije poznato bio je prva opcija Milana, gde bi i trebalo da nastavi karijeru.

14.35 - Spremili smo za vas jednu od najčudnijih transfer priča - iz Reala do Brejdablika, a onda pravac engleski sedmoligaš! Opširnije OVDE.

14.17 - Nakon što su stigle potvrde da su skauti Atletika gledali meč između Porta i PSV, čelnici Zmajeva žele što pre da produže ugovor Andreu Silvi, iako je postojeći do juna 2019. Projekcija je da bi Silva mogao da postane najvažniji igrač Porta ove sezone, a Atletiku verovatno ne bi bilo teško da plati postojeću klauzulu od 25.000.000 evra. Naravno, s novim ugovorom klauzula bi se verovatno drastično podigla.

14.10 - ZVANIČNO: Elče je potpisao dojučerašnjeg golmana Rajo Valjekana Huana Karlosa na dve sezone.

14.05 - Štoper Sportinga Everton dobio je poziv iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali ime kluba i dalje se drži u tajnosti. A Bola piše da je predlog da Everton dođe na jednogodišnju pozajmicu, a već se šuška da Brazilac neće biti na večerašnjem klupskom koktelu pred start nove sezone.

14.00 - POTVRĐENO: A Bola javlja da Čelsi nema šansu da ovog leta angažuje Benfikino čudo od deteta Viktora Lindelofa. Klupski zvaničnici potvrdili su portugalskom listu da je ovakva odluka doneta od strane igrača i same Benfike. Podsetimo, u igri je bila cifra od 30.000.000 evra.

13.54 - Sampdorija se posle Filipa Đuričića ustremila ka kupovini jednog od najvažnijih igrača Empolija, Manuela Pukijarelija. Sampa je upitala za zdravlje igrača, a tim iz Toskane puca visoko – traži 10.000.000 evra.

13.40 - ZVANIČNO: Tvente je na jednogodišnju pozajmicu doveo turskog napadača Mančester Sitija Enesa Unala. On je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama u Genku i NAC Bredi, a važi za jednog od talentovanijih turskih igrača.

13.25 - Baka i Napoli - sad ili nikad! Pipita pokrenuo lančanu reakciju, dve opcije u igri. Opširnije OVDE.

13.10 - ZVANIČNO: Mladi argentinski golman Aksel Verner je novi igrač Atletiko Madrida. Čuvar mreže koji je čak dospeo na listu igrača koji će ići na Olimpijske igre, odlazi iz domaće Atletiko Rafaele, a sa Jorgandžijama potpisao je petogodišnji ugovor. Transfer će iznositi milion evra, a narednu sezonu Verner provešće na pozajmici u Rio Aveu.

13.03 - Pitali ste nas da li ima nešto za Real i šta mi mislimo? Današnja Marka na naslovnoj strani objavljuje da Real još nije odustao od Pogbe, iako se sada nalazi u inferiornom položaju od odnosu na Junajted. Ako Pogba zaista ode na Old Traford, Kraljevski klub bi se okrenuo dovođenju Muse Sisoka, koji je ostavio jak utisak na Euru. Pazite, Sisoko je, narodski rečeno, „mačka u džaku“. Mogao bi da bude dobar igrač za rotaciju, ali svakako ne glavni Modrića i Krosa. Tokom Eura pokazao je jedan novi, viši nivo igara u odnosu na ono što je pružao u Njukaslu dosad. Ali, pitanje je da li je taj nalet dužeg roka ili je u pitanju samo efekat igranja za nacionalni tim?

12.57 - Ivan Rakitić ne ide iz Barselone, to je definitivno. Uprkos tome što su se pojavile priče da bi Hrvat mogao da napusti Kamp Nou posle dolaska Andrea Gomesa, vezista je na društvenim mrežama objavio da sigurno ostaje i da time stavlja tačku na sve spekulacije.

12.50 - POTVRĐENO: Sad kad smo se svi oporavili od senzacionalne vesti iz Italije, možemo da radimo dalje. Dakle, Kolo Ture trenutno se nalazi u Glazgovu gde obavlja medicinske preglede posle čega bi trebalo da potpiše za Seltik.

12.45 - ZVANIČNOGOTOVO, GOTOVO, GOTOVO: Stara dama zavela Iguaina! Klauzula aktivirana - plaćanje u dve rate! Ugovor na četiri godine

12.24 - BOMBAAAAAAAAAA!!! E, sad je stvarno gotovo! Transfer decenije u Italiji je završen! Strpite se malo, uskoro opširnije...

12.15 - ZVANIČNO: Nije baš vezano za transfere, zato prvo i nismo želeli da ubacujemo vest, ali ipak smo promenili mišljenje - Dejvid Mojes je novi menadžer Sanderlenda. Uskoro opširnije...

12.10 - ODBIJENO: Darmštat je imao veliku želju da angažuje trećeg golmana Bajerna Toma Starkea, ali je 35-godišnji čuvar mreže odbio razgovore zbog finansijskog aspekta.

„Radovao sam se pozivu koji sam dobio, ali onda sam razmislio i shvatio da se nalazim u dobu kada moram da razmišljam o egzistenciji. A Bajernovi uslovi su mnogo bolji“, rekao je Starke za Bild.

12.05 - Jedan od pouzdanijih izvora informacija u Turskoj, Hurijet, piše da je sledeća destinacija Marija Gomeza – Dortmund?! Gledajući s aspekta dubine rostera Tuhel trenutno ima na raspolaganju samo dva klasična centarfora – Obamejana i Ramosa, koji nije baš pouzdan. Ali, sa vestima iz Turske treba biti posebno obazriv.

12.00 - Stigao je i brzi demant da će Karlos Tevez da se seli u Inter. I to je potvrdio predsednik Boke Danijel Angeliki.

„Nemam uopšte sumnju da će Karlos ostati kod nas. Siguran sam da će u penziju otići kao igrač Boke. Razgovarao sam s njim, jeste mu teško zato što smo ispali sa Kopa Libertadores, ali dao mi je reč da ostaje“, kategorički će Angeliki u telefonskom razgovoru za Radio La Red.

11.56 - Traže mnogi od vas da javimo ima li šta iz Marselja. I ima. Nažalost, Olimpik je ostao bez potpisa veziste Aston Vile Žordana Veretua, koji se juče nije pojavio na sastanku?! Veretu je trebalo da dođe i potpiše ugovor sa Olimpikom, ali su posao stopirali njegovi menadžeri koji su bili protiv ovog posla od samog starta. Navodno, sve to desilo se zbog interesovanja Betisa.

11.40 - Muke za Napoli – Toliso hoće, Lion ponovo pravi dramu! Posao visi zbog 4.000.000. Opširnije OVDE.

11.25 - Mančester Siti i Everton su juče popodne ponovo otvorili poglavlje – Džon Stouns. Siti daje 50.000.000 evra, Karamele traže deset miliona više i to je kamen spoticanja u ovim pregovorima. Međutim, situacija je počela da se menja u pozitivnom smeru, a kako britanski Gardijan piše, sve bi moglo da bude završeno u narednih 48 sati.

11.20 - Vraćamo se u Englesku gde je prilično zanimljivo od jutros. Nakon što je Stouk dostavio ček na 25.000.000 za Saida Berahina, u trku se ponovo uključio i Kristal Palas sa identičnom ponudom! U VBA trenutno razmatraju obe opcije, a mi se najiskrenije nadamo da će jedna od najčudnijih transfer saga u poslednja tri prelazna roka konačno biti okončana.

11.15 - Juče smo imali vest o novom interesovanju Fjorentine za Lazara Markovića. Danas imamo dopunu sa novim informacijama. Sportski direktor Viole Pantaleo Korvino predočio je Liverpulu zvaničnu ponudu za Markeca koja glasi – pozajmica uz opciju kupovine na 10.000.000 evra. Olakšavajuća okolnost za Ljubičaste je ta što je Marković Ramadanijev igrač, a poznato je da Fjorentina ima dobre odnose sa poznatim agentom.

11.10 - ZVANIČNO: Ovo je zanimljivo. Vremešni Aleksandar Hleb ponovo je postao igrač BATE Borisova! Ovo je 35-godišnjem vezisti četvrti put da oblači opremu beloruskog šampiona. On je prošlu polusezonu proveo u Genčlerbirligiju, odakle je stigao upravo iz BATE-a.

11.05 - ZVANIČNO: Kao što je najavljeno, Ajntraht iz Frankfurta doveo je desnog beka Mančester junajteda Giljerma Varelu na jednogodišnju pozajmicu.

11.00 - Juče smo pisali da je novi sportski direktor Pari Sen Žermena Patrik Klajvert zvao Robina van Persija da dođe u Pariz. Danas stižu potvrde da Holanđanin ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu i preseli se u Francusku. Ali, priča je još na dugačkom štapu.

10.57 - BOMBA S OSTRVA: Rijad Marez prihvatio ponudu Arsenala! Opširnije OVDE!

10.55 - Kada već pominjemo Čelsi, evo i jedne zanimljivosti. Naime, izvori Skaj Sporta potvrdili su da je Antonio Konte sinoć obavio razgovor sa Romanom Abramovičem, direktorkom i Romanovom desnom rukom Marinom Granovskajom i tehničkim direktorom Mihaelom Emanelom. U dvočasovnom razgovoru Konte je obrazložio da mu je potreban novac za još pet pojačanja, ali imena nisu navedena. Poznato je da Čelsi juri Kavanija, Lukakua, Kulibalija, Najngolana, Vitsela, Manolasa, Parola, Kandrevu i još nekoliko igrača.

10.50 - Roma sve teže uspeva da se izbori sa Arsenalom za produžetak ostanka Vojćeha Ščensnija, zbog čega se sada kao jedna od opcija pojavio i golman Milana Dijego Lopez. Iskusnog španskog golmana želi Čelsi, ali bi Roma mogla da bude privlačna jer obećava redovnu minutažu.

10.45 - Dok Juventus završava transfer decenije u Italiji, Inter razmišlja o tome da na Čizmu vrati Karlosa Teveza. Naime, Gazeta piše da je Tevez razočaran pošto je Boka ispala iz trke za Kopa Libertadores i da želi promenu. To želi da iskoristi alijansa Suning i ponovo spoji Mančinija i Teveza, koji su sarađivali i u Sitiju pune četiri godine. Više pročitajte OVDE.

10.40 - A sada vest koja je ozbiljno uzdrmala strasti u Italiji - Gonzalo Iguain je juče potpisao ugovor o kupovini kuće u elitnom delu Torina! Tačnije u kvartu Brozio. Gotovo svi mediji na Čizmi objavili su ovu vest, uz konstataciju da će naredna 72 časa biti odlučujuća u razgovoru Juventusa i Napolija za transfer vredan gotovo 95.000.000 evra! Pipitu svi željnu iščekuju u trening kampu Napolija, ali sve je jasno da bi Bjankoneri mogli da naprave ozbiljan transfer!

10.35 - Najava boljih vremena u Milanu? Čelsi otvoren za pozajmicu Kvadrada, tu je i Valero. Opširnije OVDE.

10.30 - Dnevni pregled počinjemo informacijom da je Barselona dogovorila dolazak centarfora! Opširnije pročitajte OVDE.

Dobro jutro, dobro jutro! Idemo svi na noge lagane. Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobro nam došli u još jedno druženje u dnevnom blogu posvećenom dešavanjima na transfer pijaci. Juče je bio prilično miran dan, očekujemo da će i vikend biti takav, a onda od ponedeljka - pun gas.

Ali, u nadi da bismo ipak mogli da osetimo neke potrese i aktivaciju transfer bombi, krećemo u pregled stanja širom Evrope i sveta.

Pre svega toga, bacite pogled OVDE na to šta se dešavalo juče. Naravno, sve vesti sa pijace možete da vidite i jednostavnim odlaskom na naš SPECIJAL, ali i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.