TRANSFERI (7. avgust): Olimpijakos doveo velikog šampiona, Inter izvisio za vezistu Junajteda! Preokret za Adebajora, Roma uzima beka iz Pariza!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (7. avgust): Olimpijakos doveo velikog šampiona, Inter izvisio za vezistu Junajteda! Preokret za Adebajora, Roma uzima beka iz Pariza!

Pogledajte koji su transferi obeležili dan za nama...

To bi bilo sve za danas, nadamo se da vam je naš dnevni blog pomogao da ostanete upućeni u kompletna dešavanja sa transfer pijace širom Evrope, ali i sveta. Sa najnovijim informacijama javljamo se već sutra, na dobrom, starom mestu.

Pogledajmo zajedno koji su to događaji obeležili dan za nama:

-------------------------------------------------------

- ZVANIČNO: Stojiljković potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Bragu

- ZVANIČNO: Esteban Kambijaso je novi igrač Olimpijakosa

- Murinjo produžio ugovor sa Čelsijem!

- Aleksandar Hleb potpisao za BATE!

- VBA na pragu istorijskog transfera! Klupski rekord pada za Salomona Rondona

- Dražić potpisuje za Seltu!

- Vukan otišao i Zvezdi oprostio 120.000 evra!

- Akvilani novo pojačanje Sportinga

- POTVRĐENO: Ešli Jang potpisao je novi ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2018. godine.

ZVANIČNO: Kostas Mitroglu stigao je na pozajmicu u lisabonsku Benfiku

- ZVANIČNO: Manuel Pelegrini produžio je ugovor sa Mančester Sitijem do juna 2017. godine

-------------------------------------------------------

21.59 - Samo nekoliko sati pošto je potpisao novi ugovor, Žoze Murinjo najavio je da će Čelsi definitivno potpisati levog beka uskoro! Pretpostavlja se da će to biti igrač Augzburga, Rahman Baba.

21.50 - ZVANIČNO: Stojiljković potpisao za Bragu! Više pročitajte OVDE. 

21.44 - Ostaćemo još malo u Pireju. Kako pišu brojni grčki mediji Benfika je na adresu crveno-belih poslala ponudu od 6.500.000 evra za univerzalca po desnoj strani terena, Omara Elabdealuija.

21.36 - ZVANIČNO: 

Esteban Kambijaso potpisao je ugovor sa Olimpijakosom (1+1), a u prvoj godini trebalo bi da zaradi 2.000.000 evra. Nije loše zajednog 35-godišnjaka...

21.24 - Italijanski i britanski mediji pišu da je Mančester junajted "na keca" odbio ponudu Intera za iskusnog vezistu Majkla Kerika. Nerazuri se okreću drugim mogućnostima.

21.15 - ZVANIČNO: Iskusni Italijan Andrea Dosena (33) potpisao je jednogodišnji ugovor sa švjacarskim drugoligašem Kjasom. Nekadašnji levi bek Liverpula, Napolija i Palerma poslednjih šest meseci proveo je u engleskom Lejton Orijentu.

20.57 - Čileanac Mati Fernadez bio je prethodnih dana blizu povratka u matični Kolo Kolo, ali je ta opcija otpala nakon što je iskusni vezista produžio danas ugovor sa Ljubičatima do 2018. godine.

20.50 - Monako je stavio u izlog Ajmena Abdenura. Štoper iz Tunisa ne igra prijateljske utkamice za Kneževe jer iščekuje transfer u inostranstvo, a najzainteresovaniji su Barselona i Juventus.

20.38 - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo produžio je ugovor sa Plavcima do 2019. godine. Opširnije OVDE

20.27 - Napadač Rome Matija Destro nalazi se blizu Bolonje, posebno nakon dolaska Edina Džeka. Čelnici dva tima su nadomak dogovora, Itlijan će prvo na jednogodišnju pozajmicu, a nakon toga otkupna cena će mu iznositi 10.000.000 evra.

20.17 - Iako ima na stolu dobru ponudu Los Anđeles Galaksija, napadač Mančester Junajteda Havijer Ernandez mogao bi da ostane naredne sezone na Old Trafordu, ako ga Luj van Gal bude želeo.

20.08 - Obostrano nezadovoljstvo Totenhema i Federika Facija moglo bi da rezultaira transferom Argentinca u Francusku. Lion je vrlo zaintersovan da angažuje nekadašnjeg štopera Sevilje, prvo na pozajmicu.

20.01 - Bolonja je objavila da će njen novi član postati 21-godišnji Huan Antonio Pulgar, štoper čileanskog Univerzidad Katolika. Perspektivni defanzivac potpisaće petogodišnji ugovor.

19.51 - Lacio želi da otme Fjorentini i Fabija Borinija. Italijan je blizu odlaska iz Liverpula, a Rimljani žele da pokvare transfer Ljubičastima isto kao što su im oteli i našeg Sergeja Milinkovića Savića pre nekoliko nedelja.

19.40 - Italijan Mario Baloteli je odbio zvaničnu ponudu Al Ahlija.

"Želeli smo da ga dovedemo, ali je Mario nakon razgovora sa menadžerom Minom Rajolom odbio ponudu", otkrio je trener tima iz Dubaija Kozmin Olariju.

19.26 - Betis želi veznog fudbalera Verdera Izeta Hajrovića, ali je glavni uslov da reprezentativvac Bosne i Hercegovine prvo raskine ugovor sa bundesligašem, kako bi za džabe stigao u Andaluziju.

19.13 - Menadžer Vest Hema Slaven Bilić potvrdio je da je njegov tim vrlo blizu angažovanja Raula Himeneza, koji treba da stigne na jednogodišnju pozajmicu iz Atletiko Madrida, za koju će Čekićari platiti 2.000.000 evra. Ranije danas Benfika je želela ovog igrača, ali je londonski tim bio uporniji.

19.05 - Najavljeni transfer Estebana Kambijasa u Olimpijakos, mogao bi da označi i rastanak između atinskog tima i Pajtima Kasamija. Švajcarski vezista, koji je rođen u Makedoniji, želja je Fjorentine koja je spremna da plati 8.000.000 evra za njegov dolazak.

18.56 - ZVANIČNO: Herenven je doveo Luku Zahovića (19), fudbalera Maribora. Sin legendarnog Zlatka Zahovića, potpisao je trogodišnji ugovor sa holandskim prvoligašem.

18.48 - Antalija je angažovala još jedno zvučno pojačanje, pošto je ugovor sa povratnikom u tursku elitu potpisao iskuni vezista Žan Makun (32). Kamerunski reprezentativac je minulu sezonu proveo u redovima francuskog Rena.

18.40 - Prelazak Emanuela Adebajora iz Totenhema u Aston Vilu definitivno je propao. Menadžer Tim Šervud kaže da nema potrebe da gomila napadače, posebno nakon dolaska Džordana Ajua i Rudija Gestedea.

18.29 - Real je otpustio 23-godišnjeg golmana Roberta Pačeka koji je prešao u Alaves kao slobodan igrač. Madriđani su u sporazum ubacili i mogućnost da ga otkupe ako to požele u nekom trenutku.

18.18 - Čelnici Volfsburga objavili su da do sada nijedan zainteresovani klub nije poslao zvaničnu ponudu za Kevina De Brujinea. Belgijanca, navodno, dugo već želi Mančester Siti, ali u bundesligašu kažu da ponuda nije postojala.

18.12 - Legendarni Italijan David Di Mikele ne pomišlja na penziju ni u 39. godini! Iskusni napadač potpisao je jednogodišnji ugovor sa niželigašem Lupa Romom.

18.01 - Trener Reala Rafa Benitez stavio je na transfer listu vezistu Asijera Iljaramendija. Madriđani za Baskijca traže 20.000.000 evra, a Liverpul je prvi favorit da ga angažuje.

17.49 - ZVANIČNO: Fejenord je angažovao 26-godišnjeg Majka Kramera dosadašnjeg fudbalera Den Haga.

Als klein jongetje droomde hij om in Feyenoord 1 te spelen. Vandaag draagt Michiel Kramer eindelijk het rood-wit. pic.twitter.com/DdlHiEV2ta

 17.40  - Pošto je izvisila za defanzivca Barselone Adrijana, Roma se okrenula ka alternativi Lukasu Dinjeu iz PSŽ-a.

17.31 - Novo pojačanje Bornmuta trebalo bi da postane Glen Marej napadač Kristal Palasa. Čelnici novog premijerligaša želeli bi da ga dovedu na pozajmicu.

17.20 - Ukoliko Aksel Vicel stigne u Milano kako je planirano, vezista Antonio Noćerino moraće da potraži novi tim. Bolonja i Atalanta čekaju u redu za Italijana, ali je problem velika plata (1.500.000 evra po sezoni) koju prima na San Siru.

17.09 - Fudbaler Evertona Kevin Miralas produžio je ugovor sa Karamelama do juna 2018. godine. Ovo je, ujedno, i poruka Vest Hemu i Totenhemu da zaborave na mogućnost da angažuju Belgijanca ovoga leta.

17.00 - Trener Intera Roberto Mančini namerava da se otarasi vrlo uskoro Marka Andreolija i Juta Nagatoma i da krene u angažovanje Domenika Krišita levog beka Zenita. Prvi kontakti sa Rusima prošle nedelje nisu urodili plodom, ali se sada opet pojavila informacija da su obe strane zainteresovane za posao, posebno jer se Italijanu ide kući.

16.50 - Od transfera Liroja Fera u Sanderlend nema ništa. Menadžer Dik Advokat potvrdio je da je njegovom zemljaku propao angažman jer nije prošao lekarske preglede.

16.37 - Argument više u korist transfera Berahina u Totenhem je i odluka menadžera VBA Tonija Pjulisa da obori klupski rekord i dovede Venecuelanca Salomona Rondona iz Zenita. Opširnije OVDE

16.30 - Menadžer Totenhema Maurisio Poketino ne gubi nadu da će do karaja prelaznog roka uspeti da angažuje Serhia Berahina. Napadač Vest Bromvič Albiona mogao bi lako da bude dostupan Pevcima, posebno nakon dolaska Rikija Lamberta na "Hautorns".

16.19 - Vezista moskovskog Dinama Matje Valbuena sve je bliži transferu u Lion. Ruski klub bi trebalo da dobije obeštećenje od oko 3.300.000 evra.

16.10 - Iz Stouka su se oglasili povodom mogućnosti angažovanja krilnog napadača Barselone, Adame Traorea.

„U pitanju je igrač kojeg želimo i s kojim smo pregovarali, ali trenutno nema pomaka i videćemo šta će se dogoditi na kraju“.

16.05 - David Silva ostavio je vrlo zanimljivu poruku na društvenim mrežama.

„Želim svu sreću i sve najbolje jednom od najboljih napadača sa kojim sam ikada igrao i velikom prijatelju“, napisao je Silva, misleći na Edina Džeka.

15.48 - Dete Betisa moglo bi da se vrati kući. Gazeta delo Sport navodi da bi vezista Fjorentine Hoakin mogao da se vrati u Betis na jednogodišnju pozajmicu. On je za tim iz Sevilje igrao od 2000. do 2006. godine.

15.35 - Trener Čukaričkog Vladan Milojević, kao što smo u četvrtak i najavili, potvrdio je da je napadač Nikola Stojiljković otputovao u Bragu i da se očekuje da uskoro potpiše ugovor sa portugalskim klubom. Opširnije čitajte OVDE.

15.30 - POTVRĐENO: Skačemo sada do Francuske i ponovo imamo nešto zvanično: Brazilac Somalija potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom Tuluza. Prethodne četiri sezone pomenuti vezista igrao je za mađarski Ferencvaroš, a karijeru je počeo u brazilskom Banguu.

15.25 - Ofanzivni vezista OFK Beograda Dejan Dražić uskoro bi trebalo da postane novi član španske Selte, saznaje MOZZART Sport. Opširnije čitajte OVDE.

15.20 - POTVRĐENO: Španski defanzivac Mark Munijesa potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa engleskim Stoukom u koji je došao 2013. iz Barselone. Prošle sezone nije bio baš standardan, odigrao je 19 mečeva u Premijer ligi.

15.13 - ZVANIČNO: Nastavljamo u istom ritmu. Sada malo idemo do Belgije, tačnije do Anderlehta. Dosadašnji igrač Genka Kara Mbođ potpisao je četvorogodišnji ugovor sa najtrofejnijim belgijskim klubom. Za ovog defanzivca, inače, bio je zainteresovan i londonski Vest Hem.

15.06 - ZVANIČNO: Lisabonski Sporting je danas baš aktivan. Mladi 19-godišnji brazilski vezista Bruno Paulista novi je član slavnog kluba iz Portugala. Radi se o 19-godišnjem igraču koji dolazi iz brazilske Baije, za koju je prošle sezone odigrao 34 meča i dao dva gola.

14.56 - Dok čekaju odgovor Bajerna za Marija Gecea, čelni ljudi Juventusa okrenuli su se okrenuli i rezervnim varijantama - Ezekijelu Laveciju iz Pari Sen Žermena i Hakanu Čalhanogluu iz Leverkuzena. Laveci bi mogao da izgubi mesto u timu posle dolaska Anhela di Marije u Pariz i tu Stara dama vidi šansu.

14.48 - ZVANIČNO: Meksikanac Hektor Moreno prošao je lekarske preglede u PSV-u iz Ajnhdovena. Doskorašnji zamenik kapitena Espanjola, tako se vratio u Holandiju gde je od 2008. do 2011. godine igrao za AZ Alkmar. Prošle sezone meksički defanzivac odigrao je 29 mečeva i dao jedan gol za Espanjol.

14.38 - Zanimljivu informaciju objavio je londonski Indipendent. Liverpul je potpisao predugovor sa 14-godišnjim norveškim talentom Edvardom Sandvikom Tagsetom iz Nevseta. On će ostati u tom klubu do januara 2017, kada puni 16 godina.

14.30 - Izgleda da Musa Dembele ipak ostaje u Totenhemu. Trener londonskih Pevaca Maurisio Poketino rekao je da računa na belgijskog vezistu koji je prošle sezone odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol.

14.15 - Preokret u slučaju Raula Himeneza. Iako je delovalo da je sve gotovo i da će igrač madridskog Atletika preći u londonski Vest Hem, prste je umešala Benfika. List A Bola navodi da su portugalci počeli pregovore sa Atletikom i da bi sve trebalo da bude jasno narednih dana.

14.03 - Povratnik u Primeru, ekipa Las Palmasa rešila je pitanje levog beka. Kao slobodan igrač došao je Havijer Garido koji je prethodne tri sezone igrao u engleskom Noriču. Iskusni Španac je u karijeri još igrao za Real Sosijedad, Mančester Siti i Lacio.

13.49 - ZVANIČNO: Povratnik u grčku Superligu, atinski velikan AEK doveo je Španca Didaka Vilu, bivšeg fudbalera Milana. Vila ima 26 godina, a od 2011. kada je došao među Rosonere, uglavnom je bio na pozajmicama, u Espanjolu, Betisu i Eibaru.

13.40ZVANIČNO: Reprezentativac Švedske Danijel Larson napustio je Granadu i prešao u turski Gazijantep. Prošle sezone Granada ga je poslala na pozajmicu u danski Esbjerg, a sada će biti saigrač bivšem napadaču Partizana Nemanji Kojiću u Turskoj. Larson ima 28 godina i pet mečeva u dresu Švedske.

13.27 - Ezekijel Skeloto ponovo je prekobrojan u Interu, ali bi zato mogao da nastavi karijeru u redovima prvaka Švajcarske, Bazelu. Prošle sezone ovaj 26-godišnji argentinski vezista odigrao je 28 utakmica za Kjevo gde je bio na pozajmici.

13.12 - Mladi reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Opširnije čitajte OVDE.

12.59 - ZVANIČNO: Aitor Karanka ostaje trener engleskog drugoligaša Midlsbroa. Nekadašnji pomoćnik Žozea Murinja potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa engleskim klubom, što je potvrdio i predsednik Midlsbroa Stiv Gibson.

12.41 - Barselona je ponudila 14.000.000 evra za Nolita, svoje dete na privremenom radu u Selti, navodi El Mundo Deportivo. Ako dođe do tog transfera, onda će verovatno Katalonce napustiti Pedro za kojeg se već nedeljama interesuje Mančester Junajted.

12.27ZVANIČNO: Evo iznenađenja iz Mančester Sitija: trener Manuel Pelegrini produžio je ugovor sa klubom do juna 2017. godine. To bi moglo da znači da Pep Gvardiola ipak neće preuzeti Građane sledećeg leta. Opširnije OVDE.

12.20ZVANIČNO: Kostas Mitroglu stigao je na pozajmicu u lisabonsku Benfiku. Kao što je bilo najavljeno, Fulam je rešio ponovo da ga šalje u neki drugi klub. Prošle sezone grčki napadač igrao je za Olimpijakos, dao je 19 golova na 33 utakmice.

12.13 - Najpoznatiji tabloid na svetu San objavio je da je Aston Vila ponudila Totenhemu oko 7.000.000 evra za Arona Lenona. Drugi deo prošle sezone Lenon je igrao na pozajmici u Evertonu.

12.01 - Votford dobija ozbiljno pojačanje, pošto je Alesandro Dijamanti prošao lekarske preglede u novom engleskom premijerligašu. Ovo će mu predstavljati povrataj u Premijer ligu jer je u sezoni 2009/10 igrao za Vest Hem. Dijamanti je napadač, ima 32 godine, a igrao je za Prato, Empoli, Livorno, Vest Hem, Brešu Bolonju i Guangdžu Evergrande.

11.47 - Vest Bromvič Albion dobija pojačanje iz Arsenala. U pitanju je krilni vezista Serž Gnabri koji stiže na jednogodišnju pozajmicu u klub iz Midlendsa. Nemački fudblaer bi, kako navodi Dejli Mejl, u toku dana trebalo da završi formalnosti oko lekarskog pregleda.

11.38 - Portugalska A Bola prenela je da će u slučaju sve izvesnijeg odlaska Aksela Vicela iz Zenita, njegova zamena u veznom redu tima iz Sankt Peterburga biti Ektor Erera iz Porta. Za Vicela se interesuju Milan i Juventus. Erera sa Portom ima ugovor do 2017. godine i otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra.

11.30 - Napadač Salomon Rondon nalazi se na izlaznim vratima ruskog Zenita. Za njega se interesuju neki španski klubovi, a već je igrao u toj zemlji za Las Palmas i Malagu. Rondon je prošle sezone dao 20 golova na 44 utakmice.

11.19 - Španska Marka piše da je došao trenutak odluke kada je u pitanju dolazak Davida de Hee u Real iz Madrida. List navodi da će sve biti jasno u subotu kada Mančester Junajted u prvom kolu Premijer lige dočekuje Totenhem. Ako De Hea ne bude na golu, to će biti jasan signal da je transfer u Real izvestan.

11.12 - Nema spavanja za navijače Rome. Italijanski Medijaset javio je da ako Mapu Janga-Mbiva zaista ode u Olimpik iz Liona, prvi pik uprave Rome da ga zameni biće Tomas Uerto iz Udinezea koji je prošle sezone za taj klub odigrao samo 15 utakmica.

11.05 - POTVRĐENO: Vezista Mančester Junajteda Ešli Jang potpisao je novi ugovor sa tim klubom do juna 2018. godine sa opcijom produžetka saradnje za još 12 meseci. Prošle sezone Jang odigrao je 29 utakmica i postigao dva gola za Crvene đavole.

10.58 - Četvrtak je bio veliki dan za Romu, koja je završila transfere Edina Džeka i Mohamed Salaha, a sada je poznato i da će talentovani Brazilac Žerson 14. avgusta doputovati u italijansku prestonicu. Za Žersona se interesovala i Barselona, ali je Roma bila konkretnija, pa će 18-godišnji vezista obući dres Rome.

10.46 - Posle Boke Juniors, došlo je vreme da i River Plata počne da vraća svoje sinove. Prvi pik predsednika Rodolfa D’Onofrija je Havijer Maskerano, igrač Barselone.

“Naša želja je da Maskerano zaigra za River na Svetskom klupskom prvenstvu u decembru. Sve zavisi od njega, a znamo koliko voli River“, poručio je predsednik Rivera.

10.42 - Trener Arsenala Arsen Venger morao je da “ohladi“ navijače svog kluba koji se nadaju dolasku Karima Benzeme iz madridskog Reala.

“To su samo medijske špekulacije“, rekao je Venger novinarima u Londonu. Istina ili samo manevar iskusnog Francuza? Videćemo, ima još dosta do kraja prelaznog roka.

10.32 - Urugvajac Fabrisio Formilijano doći će u Torino, samo ako Bikove prethodno napusti Ćezare Bovo. Italijanski klub bi za transfer Formilijana, kako prenosi Tutosport, trebalo da obezbedi 3.000.000 evra, a taj novac imaće jedino ako proda nekog.

10.20ZVANIČNO: Reprezentativac Italije Alberto Akvilani potpisao je trogodišnji ugovor sa Sportingom iz Lisabona. Lavovi su prvo tražili Kevina Prinsa Boatenga, ali nisu uspeli, pa su se okrenuli 31-godišnjem vezisti koji je nastupao za Romu, Juventus, Liverpul, Fiorentinu i Milan.

10.18 – Sampdorija je ispala protiv Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali dobre vesti stižu za navijače kluba iz Đenove. Kako list Sekolo sa sedištem u Đenovi, Antonio Kasano dogovorio je povratak u klub za koji je već nastupao od 2007. do 2011. godine.

10.16 – Novi sportski direktor Barselone Roberto Fernandez rekao je da su svi u klubu uvereni da će Pedro i Adrijano ostati na Nou Kampu, uprkos velikom interesovanju koje su pokazali Mančester Junajted i Roma.

10.14 – Zanimljive vesti stižu iz Madrida, odakle ugledna radio stanica Kadena Ser javlja da je zapelo oko novog ugovora koji je Serhio Ramos trebalo da potpiše sa kraljevskim klubom. Ramos traži godišnju platu od 10.000.000 evra, a Real nudi 1.500.000 manje. Defanzivac je ljut na upravu zbog ovog odugovlačenja, a iz prikrajka situaciju naravno prati Mančester Junajted. Opširnije OVDE.

10.12 – Selimo se, ali ostajemo u toplim krajevima. Trener Marselja Marselo Bijelsa potvrdio je na Tviteru da će uskoro potpisati novi ugovor sa tim klubom, ostalo je još samo da se utanače neki detalje. On je prošlog leta stigao na Velodrom i u prvoj sezoni osvojio četvrto mesto.

10.10 - Počinjemo sa vestima iz Italije. Liverpul i Fiorentina, prema tvrdnjama Gazete delo Sport, dogovorili su transfer Fabija Borinija na stadion Artemio Franki. Borini će prvo doći na pozajmicu, a u leto 2016. godine Viola će moći da otkupi njegov ugovor za 4.000.000 evra.

Vreme je za još jedno druženje u dnevnom blogu posvećenom najnovijim dešavanjima na fudbalskom tržištu. Pre svega dobro jutro vam želi redakcija MOZZART Sporta i znajte da ćete sa nama uvek imati sve informacije koje vas interesuju. Za početak bismo vam preporučili da se OVDE informišete šta se sve juče dešavalo na pijaci širom sveta. Sve vesti od početka fudbalske pijace možete pronaći klikom na naš tag „Prelazni rok 2015“, a imate priliku da se informišete i na MOZZART specijalu „Prelazni rok“. Ako želite detaljno da znate sveo o najvećim transferima ovoga leta, ali i platama igrača, to možete da uradite u rubrici „Najveći transferi“.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Akvilani tri godine u Sportingu

Izvor: B92, 07.Avg.2015

Povremeni fudbalski reprezentativac Italije Alberto Akvilani potpisao je trogodišnji ugovor sa Sportingom, objavio je klub iz Lisabona. Akvilani u portugalski klub dolazi kao slobodan igrač pošto je završio saradnju sa Fiorentinom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.