Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPA DECENIJE U SUPERLIGI: Dok Kosanović ‘flertuje’ sa Zvezdom, u Novom Pazaru ga menja Lalatović?!

Danima se po novinama i medijima provlači priča kako će novi trener Crvene zvezde biti dosadašnji šef struke Novog Pazara Milorad Kosanović, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Pazar spreman da poveri komandu upravo dosadašnjem treneru Crvene zvezde Nenadu Lalatoviću, ponudivši mu vođenje tima u narednoj sezoni Jelen Superlige.

Ovakav ishod mogao bi da podigne dosta prašine u fudbalskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbiji, posebno zbog načina na koji Nenad Lalatović odlazi iz kluba, sa kojim je titulu izgubio, mnogi će se složiti, upravo porazom u Novom Pazaru. U rukovodstvu superligaša sa Jošanice ne poriču da kontakt postoji i tvrde da Kosanovića, čiji ugovor je istakao, mogu da zamene trojica kandidata.
– Voleli bismo da Kosanović ostane, ali javnost je upoznata da su razgovori između njega i čelnika Crvene zvezde u poodmakloj fazi. Nemamo mnogo vremena, pauza je kratka, prvenstvo startuje znatno ranije nego što je do sada bio slučaj. Moramo da mislimo o sebi, da se obezbedimo na vreme – kaže za ‘Žurnal’ Redžep Korać, generalni sekretar Novog Pazara.
Da li je tačno da, ako ode Kosanović, stiže Lalatović?
– On je jedan od trojice kandidata da nasledi Kosanovića, ako ovaj odluči da ne nastavi misiju u našem klubu. Verujem da ćemo sve dileme, kada je u pitanju struka, uspeti da rešimo pre kraja ove radne nedelje.
Ko su preostala dvojica?
– Na to pitanje u ovom trenutku ne mogu da odgovorim – krije Korać identitet još dvojice pretendenata na užarenu klupu.
Dani pred nama mogli bi da donesu novu buru u srpskom fudbalu.
The post TRAMPA DECENIJE U SUPERLIGI: Dok Kosanović ‘flertuje’ sa Zvezdom, u Novom Pazaru ga menja Lalatović?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lalatović ostaje u Superligi?

Izvor: Mondo, 27.Maj.2015

Bivši trener Crvene zvezde nalazi se na meti Novog Pazara. Da li je na pomolu rokada Pazaraca i crveno-belih Kosanović - Lalatović?..Foto: MN Press..Nenad Lalatović neće predvoditi Crvenu zvezdu naredne sezone, ali to ne znači da neće nastaviti da radi u Superligi...Naime, odmah po saznanju da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.