TRAGEDIJA Automobil poleteo u publiku, jedna osoba poginula! /VIDEO/

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Automobil poleteo u publiku, jedna osoba poginula! /VIDEO/

Velika tragedija dogodila se na čuvenoj nemačkoj stazi Nirburgring kada je automobil odleteo u publiku i jedna osoba je stradala, dok je više njih povređeno.

Nesreća sa kobnim ishodom desila se na Trci izdržljivosti VLN šampionata pošto je britanski vozač Jan Mardenboro (23) izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo u gledalište, što može da se vidi na snimku.

Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, jedna navijač je preminuo na putu do bolnice, a najteže povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su helikopterom prebačeni na lečenje.

Zvuči neverovatno, ali vozač Nisana GT3 prošao je bez povreda, dok je trka prekinuta u trenutku tragedije i za sada nema informacija šta je uzrok nesreće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.