TOMIĆ PRETI NOVAKU: Mogu da pobedim Đokovića

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMIĆ PRETI NOVAKU: Mogu da pobedim Đokovića

Nadam se da ću se dobro naspavati i odmoriti, jer do sada nisam. Prevruće je i noću, kazao je Australijanac

Australijski teniser Bernard Tomić biće protivnik našem Novaku Đokoviću u trećem kolu Vimbldona, a uoči tog meča 26. na svetu se oseća samouvereno i veruje da može do pobede.

Đoković je broj jedan, očigledno sa dobrim razlogom. On je najbolji igrač, ali znam svoj nivo. Ako igram dobro i imam dan, mogu da ga pobedim”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Tomić.

Australijanac je u drugom kolu savladao Pjer-Igoa Erbera sa 7:6 (3), 6:4, 7:6 (5), ali je sredinom drugog seta morao da traži medicinski tajm-aut jer mu je pozlilo zbog visoke temperature, koja je u tim trenucima iznosila oko 35 stepeni.

„Osećao sam se malaksalo i počelo je da mi se vrti u glavi kada je vrućina počela da me pogađa. Nisam dobro spavao ni u ponedeljak, ni dan pre toga. Imao sam samo tri ili četiri sati sna. Nije mi bilo lako, loše sam se osećao. Nadam se da ću se dobro naspavati i odmoriti, jer do sada nisam. Prevruće je i noću”, kazao je Tomić.

Đoković i Tomić će igrati u petak, a pobednik tog meča ide na boljeg iz duela Leonarda Mejera i Kevina Andersona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.