TERAPIJA: Steznik čuva leđa Nejmaru

Izvor: Kurir, 29.Jul.2014, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERAPIJA: Steznik čuva leđa Nejmaru

Fudbalski reprezentativac Brazila i igrač Barselone Nejmar nakon povrede koju je zadobio u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u meču protiv Kolumbije oporavlja se na Ibici.

Nejmara su foto-reporteri uhvatili kako prilično neraspoložen sedi na jahti dok oko leđa ima terapeutski pojas. S fudbalerom su na odmor otputovali njegovi prijatelji i zanosna devojka Bruna, koja je njegovu povredu tokom Mundijala prilično teško podnela. Sve vreme bila je uz njega u bolnici.

I dok svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oni uživaju i brčkaju se, zvezda brazilske reprezentacije i Barselone ne sme preterano da se zamara, pa je ovaj put imao ulogu mirnog dečka i nemog posmatrača.

Na Nejmara je u utakmici četvrtfinala Mundijala naleteo Kolumbijac Zuniga, koji ga je prilično divljački udario u leđa, nakon čega je Brazilcu napukao kičmeni pršljen. On je od Katalonaca dobio slobodno da se oporavlja do 11. avgusta, kada bi trebalo da se priključi ekipi na pripremama.

(A. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.