Švajnštajger se izvinio Borusiji Dortmund

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger se izvinio Borusiji Dortmund

Fudbaler Bajerna i standardni nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger izvinio se što je pevao uvredljivu pesmu na račun rivalskog kluba Borusije iz Dortmunda.

"Tražim oproštaj od navijača, čelnika i igrača Borusije. Ne želim sada da ulepšavam stvari. Pevao sam dobro poznatu navijačku pesmu, ali nisam želeo da vređem bilo koga", napisao je Švajnštajger na Fejsbuku.

Snimak na kojem Švajnštajger na jednoj kućnoj žurci peva o Borusiji izazvao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brojne reakcije u nemačkoj javnosti.

Video je snimljen nekoliko dana pošto je Švajnštajger sa Nemačkom osvojio titulu svetskog prvaka na Mundijalu u Brazilu.

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao u sezoni 2004/2005, a do sada je sa minhenskim gigantom osvojio 21 trofej.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.