Švajcarska: Hicfeld ide posle SP

Izvor: B92, 17.Okt.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska: Hicfeld ide posle SP

Selektor Švajcarske Otmar Hicfeld najavio je da će napustiti kormilo reprezentacije posle prvenstva sveta u Brazilu 2014. godine.

"Ovo je najteža odluka u mojoj karijeri", rekao je Hicfeld u saopštenju Švajcarske fudbalske federacije.

Hicfeld je najavio odlazak sa mesta selektora na dan kada je objavljena najnovija lista FIFA na kojoj je Švajcarska ostvarila skok od sedam mesta i kao sedmoplasirana jedan je od prvih osam nosilaca na Mundijalu.

Nemački stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je preuzeo Švajcarsku u julu 2008.

On je jedan od četiri trenera koji su uspeli da osvoje Kup evropskih šampiona, odnosno Ligu šampiona sa dva različita kluba.

Hicfeld je do titule prvaka Evrope doveo Borusiju Dortmund 1997. i Bajern Minhen 2001. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švajcarska: Hicfeld ide posle SP

Izvor: B92, 17.Okt.2013

Selektor Švajcarske Otmar Hicfeld najavio je da će napustiti kormilo reprezentacije posle prvenstva sveta u Brazilu 2014. godine..."Ovo je najteža odluka u mojoj karijeri", rekao je Hicfeld u saopštenju Švajcarske fudbalske federacije...Hicfeld je najavio odlazak sa mesta selektora na dan kada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.