Sutra Skupština KSS, na dnevnom redu Đilasova ostavka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra Skupština KSS, na dnevnom redu Đilasova ostavka

Skupština Košarkaškog saveza Srbije (KSS) na kojoj će jedina tema biti ostavka predsednika Dragana Đilasa, biće održana sutra, saopštio je KSS.

Đilas je posle Olimpijskih igara u Riju odlučio da se nakon pet godina i četiri medalje sa velikih takmičenja povuče sa mesta predsednika.

Za vreme njegovog mandata Savez je finansijski konsolidovan, muška selekcija osvojila ne srebro na prvenstvu sveta i OI, a ženska zlato na prvenstvu Evrope i bronzu na OI. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Smatram da je skoro šest godina dovoljno. Ostvarili smo ogromne uspehe, Savez nema finansijskih problema, uvaženi smo u FIBA. Mislim da je vreme da na čelo Saveza dođe neko novi, sa novom energijom. Mandat mi traje do 2019. godine, dvaput su me ljudi košarke birali za predsednika, što je bila velika čast za mene - obrazložio je tada Đilas u intervjuu za Politiku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KSS: O ostavci Đilasa u subotu

Izvor: B92, 28.Okt.2016

Skupština Košarkaškog saveza Srbije (KSS), na kojoj će jedina tema biti ostavka predsednika Dragana Đilasa, biće održana u subotu...Đilas je posle Olimpijskih igara u Riju odlučio da se posle pet godina i četiri medalje sa velikih takmičenja povuče sa mesta predsednika...Za vreme njegovog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.