Superliga UŽIVO: Bitka za drugo mesto na Banovom brdu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga UŽIVO: Bitka za drugo mesto na Banovom brdu

Pratite tekstualne prenose na sajtu MOZZART Sport

Na redu je 18. kolo Superlige, a u petak se igraju tri meča.

Čukarički na svom terenu dočekuje Borac. Sve bolji Brđani ne znaju za poraz od septembra. U prethodnom kolu savladao je ekipu Rada, a pre toga Partizan, Jagodinu i Spartak. Borac na ovo gostovanje dolazi bez Nenada Lalatovića koji je seo na klupu Vojvodine, a novi trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milorad Kosanović imaće više nego težak zadatak na svom debiju. U prošlom kolu Čačani su remizirali sa Voždovcem, a poslednji poraz u Superligi, (pre onog od Zvezde), doživeli su u avgustu od Partizana.

Mladost u Lučanima ima priliku da se dočepa nova tri boda pošto mu u goste dolazi poslednjeplasirani tim prvenstva – Spartak iz Subotice. Subotičani su osvojili osam bodova, dok bi Mladost pobedom privremeno stigla do 5. pozicije.

Derbi začelja na programu je u Gornjem Milanovcu gde istoimeni tim dočekuje Jagodinu. Metalac se nalazi na 12. poziciji sa 18 osvojenih bodovam dok je Jagodina pretposlednja s 12 bodova na kontu.

Tekstualne prenose svih utakmica Superlige već po tradiciji možete da pratite samo u MEČ centru portala mozzartsport.com.

SUPERLIGA, 18. KOLO

Petak:

Čukarički - Borac

Metalac - Jagodina

Mladost - Spartak Subotica

Subota:

13.00: Javor - Vojvodina

13.00: Radnik Surdulica - Rad

13.00: Voždovac - OFK Beograd

15.00: Partizan - Novi Pazar

Nedelja:

17.00: Radnički Niš - Crvena zvezda

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuka u 90. do drugog mesta!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2015

"Brđani" dobili Borac u 18. kolu i probili se na drugo mesto Superlige. U Gornjem Milanovcu čak pet golova i ubedljiva pobeda Jagodine. Mladost i Spartak bez golova...Foto: MN Press..Čukarički je posle 18. kola Superlige drugoplasirani tim na tabeli. "Brđani" su u derbiju kola savladali Borac iz...

Nastavak na Mondo...

Partizan pobedio i nije primio gol!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2015, 15:44

Partizan u 18. kolu Superlige pobedio Novi Pazar 3:0 i tako prekinuo dve sive jesenje serije. Strelci Božinov i Ninković dva puta...Svakom nizu dođe kraj tako i Partizanovom!..Ovaj put crno-beli nisu prekinuli seriju pobeda. Nisu ni broj utakmica bez primljenog gola. Naprotiv!.."Parni valjak" je u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.