Superliga: Eks-Ju igrači nisu više stranci

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Eks-Ju igrači nisu više stranci

Od naredne sezone klubovi u Superligi u protokolu za utakmice moći će da imaju šestoricu stranaca, odlučio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda su uoči početka takmičenja u Super ligi Srbije zatražili od FSS da poveća dozvoljeni broj stranaca u protokolu za utakmicu, pa će tako u predstojećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezoni klubovi imati pravo na četvoricu stranih igrača i dvojicu sa prostora bivše Jugoslavije.

Pored toga, Izvšni odbor FSS usvojio je i inicijativu da se klubovima produži rok na još šest meseci za postavljanje reflektora na stadionima Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljive izjave direktora Partizana: Rendulić kod nas ne bi ni igrao! Nismo odustali od Markinjosa

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015

„Svi igrači koje smo doveli imaju godišnja primanja ispod 150.000 evra“, uverava Miloš Vazura..Malo združeno, malo preko nišana. I tako u krug. U danu kad su se Partizan i Crvena zvezda složili da bi u Superligi fudbalere sa prostora bivše Jugoslavije trebalo tretirati kao domaće i taj predlog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.