Superheroji, piknik i crtanje kraj staze: Prošetajte Tur de Fransom /FOTO/

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superheroji, piknik i crtanje kraj staze: "Prošetajte" Tur de Fransom /FOTO/

Trka oko Francuske je najpopularnija biciklistička trka na svetu, održava se svake godine u julu mesecu i traje tri sedmice, i privlači veliki broj navijača, koji se često trude da skrenu pažnju sa glavnih aktera.

Prvi Tur de Frans održan je bio 1903. godine i od tada se vozi svake godine, osim prekida za vreme Prvog i Drugog svetskog rata.

Ujedno, to je prilika da fotoreporteri zabeleže fantastične fotografije, pa je tako jedna devojčica odlučila da naslika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje viđenje najvažnije biciklističke trke, a bilo je i pojedinaca maskiranih u superheroje poput Betmena i Supermena, dok su drugi pravili piknik kraj staze - deo onih najboljih fotografija možete pogledati u posebnoj Blicsport.rs galeriji.

Osamnaesta etapa vozi se u četvrtak od Poa do Otakama i duga je 145,5 kilometara, prethodnu je dobio Poljak Rafal Majka, a vodeći u generalnom plasmanu i dalje je Italijan Vićenco Nibali ispred Valverdea i Peroa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.