Šumaherovo stanje sve bolje!

Izvor: RTS, 14.Apr.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaherovo stanje sve bolje!

Mihael Šumaher pokazuje znake napretka. Jelena Janković napredovala na VTA listi. PSŽ posrće bez Ibrahimovića. Bajern ne pušta Mandžukića.

10.50 - Sportski direktor Bajerna Matijas Zamer rekao je da je napadač Mario Mandžukić veoma važan za ekipu i da šampion Evrope nema nameru da proda hrvatskog reprezentativca na kraju sezone. Nemački mediji prethodnih meseci spekulisali su o odlasku Mandžukića, pošto će napad Bajerna na leto pojačati Robert Levandovski. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Neka se drugi klubovi ni ne trude da dođu do Mandžukića. On je neverovatno važan za Bajern. Često kažem, naravno u pozitivnom smislu, da igra kao životinja. Neverovatno je koliko mnogo radi i trči za ekipu na svakoj utakmici. Protivnici uvek pokušavaju da ga isprovociraju", rekao je Zamer za televiziju Skaj.

10.30 - Jedan čovek, čiji identitet nije saopšten, umro je nakon što je prošao cilj na maratonu u Londonu. Njemu je odmah ukazana medicinska pomoć, ali nije bilo spasa. Organizatori maratona nisu želeli da saopšte više detalja o tom događaju. "Nećemo saopštavati bilo kakve detalje o ovom tragičnom događaju. Molimo vas za razumevanje, naša prva briga sada je porodica preminulog", navodi se u saopštenju organizatora.

10.00 - Srpska teniserka Jelena Janković je, posle plasmana u finale turnira u Bogoti, popravila plasman za jednu poziciju na danas objavljenoj WTA listi, pa sada zauzima osmo mesto, dok je Marija Šarapova pala za jednu poziciju. Ana Ivanović je i dalje 12. teniserka sveta sa 3.280 boda.Bojana Jovanovski je, kao i prošle nedelje na 39. mestu sa 1.300 bodova, dok je Jovana Jakšić bolja za jednu poziciju i zauzima 105. mesto na WTA listi sa 602 boda.

09.40 - Među prvih deset tenisera nije bilo većih promena u odnosu na prošlu nedelju. Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na danas objavljenoj ATP listi, baš kao i Janko Tipsarević koji je na 90. poziciji, dok je Dušan Lajović pao za tri mesta i sada je 79. teniser sveta. Đoković je drugi sa 11.680 bodova i za prvim teniserom sveta, Špancem Rafaelom Nadalom zaostaje, kao i prošle nedelje, 2.050 bodova.

08.50 - U nastavku NBA lige odigrano sedam utakmica a Lejkersi su opet bili „mera za potkusurivanje". Memfis je u Los Anđelesu savladao domaći tim sa 102:90 i "preskočio" pretposlednju stepenicu ka plasmanu u plej of. Dve utakmice pre kraja ligaškog dela šampionata Memfis ima 48 pobeda i 32 poraza, i zauzima 8. mesto u Zapadnoj konferenciji, a direktan suparnik Feniks je sa pobedom manje i porazom više na 9. mestu. Upravo duel ta dva tima u Feniksu, koji će se igrati u noći između utorka i srede, mogao bi da otkloni sve dileme koji će od njih ući u doigravanje za titulu prvaka.

08.00 - Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju. "Postoje trenuci kratke svesti i on pokazuje male znake napretka", izjavila je Šumaherova menadžerka Sabine Kem nemačkoj televiziji ARD, a prenosi AFP. Ona je dodala da "postoje trenuci kada je budan i svestan". Prema njenim rečima, Šumaherovu porodicu najviše uznemirava citiranje pojedinih lekara u medijima i "njihove neistine".

00.00 - Fudbaleri Olimpika iz Liona savladali su lidera prvenstva Pari Sen Žermen sa 1:0 u derbiju 33. kola francuske Lige 1. Gostujući PSŽ, koji je igrao bez najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića, ostao je na prvom mestu na tabeli, jer mu je ovo tek drugi poraz u prvenstvu. PSŽ ima 10 bodova više od drugoplasiranog Monaka, dok se Lion približio četvrtoplasiranom Sent Etjenu na samo dva boda.

Danas se igra poslednja utakmica 2. kola košarkaške Superlige Srbije u kojoj se od 19 časova sastaju Borac i Partizan. Na fudbalskim terenima italijanskog i španskog prvenstva igraju se preostale utakmice 33. kola između Udinezea i Juventusa, odnosno Atletik Bilbaoa u Malage.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kada navijača Milana otpevaju "You'll never walk alone"!

Izvor: RTS, 14.Apr.2014

"Đuzepe Meaca" odala počast žrtvama Hilsboroua. Jelena Janković napredovala na VTA listi. PSŽ posrće bez Ibrahimovića. Bajern ne pušta Mandžukića. Mladi Jokić solidan u porazu "tima sveta" od selekcije SAD. Čelsi se više ništa ne pita, smatra Džon Teri. Navijači Barse vređali igrače...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.