Suares i Mesi za još jednu pobedu Barselone

Izvor: Akter, 18.Apr.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares i Mesi za još jednu pobedu Barselone

Fudbaleri Barselone pobedili su danas na Nou Kampu ekipu Valensije sa 2:0 u utakmici 32. kola španske Primere

Ekipa Luisa Enrikea do pobede je stigla golovima u prvom i poslednjem minutu.

Barselona je, naime, povela je već u prvom minutu meča. Posle kontranapada i dobre saradnje sa Lionelom Mesijem, gol Valensije je zatresao Luis Suares, koji je tako nastavio golgetersku seriju započetu u meču Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Drugi gol na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << čekao se sve do četvrtog minuta sudijske nadoknade vremena, kada je, posle još jednog kontranapada, strelac bio Mesi.

Valensija je najbolju priliku za gol na današnjem meču propustila u desetom minutu, pošto je jedanaesterac Danijela Pareha odbranio Klaudio Bravo.

I posle 32. kola Barselona je prva na tabeli Primere sa 78 bodova, pet više od drugoplasiranog Real Madrida, dok je Valensija na četvrtom mestu sa 65 osvojenih bodova.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Rajo Valjekano pobedio Almeriju

Izvor: B92, 19.Apr.2015, 14:39

Fudbaleri Rajo Valjekana pobedili su na svom terenu Almeriju sa 2:0 u prvoj nedeljnoj utakmici 32. kola španske Primere...Prvi gol na utakmici postigao je Antonio Amaja u 23. minutu, kada je iskoristio centaršut Ze Kastra s desne strane i glavom sa oko pet metara savladao golmana Rubena...Konačan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.