Štoperi, pomolite se Bogu! To vam je jedini način da zaustavite Aguera (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoperi, pomolite se Bogu! To vam je jedini način da zaustavite Aguera (VIDEO)

Baš ohrabrujuće izjave Sema Olerdajsa pred duel Vest Hema i Mančester Sitija

Poker golova protiv Totenhema (uz neiskorišćeni jedanaesterac na istom meču), ukupno osam hitaca na poslednjih pet utakmica i činjenica da je Serhio Kun Aguero često bio koban po Vest Hem ne ostavlja mnogo nade navijačima Čekićara da se njihov tim uspeti da se odupre Mančester Sitiju u uvodnom susretu devete runde Premijer lige.

Svestan je i trener Sem Olerdajs da je Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prava napast za golmane, pa malo u šali, a malo i u zbilji ističe da se baš i ne raduje susretu sa šampionom.

Šta ću reći mojom defanzivcima? Šta da rade kako bi sačuvali Aguera? Da se mogle Bogu, jer neke stvari, ma koliko ih vežbali, nemožete zaustaviti“, procedio je Oleradjs.

Nije ni čudo što je iskusni stručnjak izgovorio ove reči, s obzirom na teror omalenog napadača u prethodnih susretima sa klubom iz Londona. Odigrao ih je pet, na četiri je slavio (uz jedan remi), dao četiri gola i upisao dve asistencije.

Kad igraju protiv Aguera odbrambeni fudbaleri taman pomisle da su za gatvorili, a on onda na neki nejasan način pomeri loptu, puca i zatrese mrežu. Ener Valensija, recimo, radi slične stvari u našoj ekipi, zato je i dao gol Halu, kao što je i Kristijano Ronaldo pogodio protiv Liverpula. Tako to rade veliki igrači, prosto vas iznenade“.

Oleradjs je svestan da je Aguero samo deo šampionskog lanca Sitija, zato i hvali ostale Građane.

Teško je odgovoriti na pitanje ko je najbolji igrač Mančester Sitija. Izabrao bih Aguera, jer njegovi golovi su po pravilu odlučujući, ali su odmah iz njega Jaja Ture i Vensan Kompani, koji igrom u odbrani omogućava ekipi da sačuva mrežu“, dopunio je Olerdajs.

Podsetite se nekih golova Aguera protiv Vest Hema.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.