Stojkovićeva greška koštala Vigan

Izvor: Press, 30.Mar.2010, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojkovićeva greška koštala Vigan

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković jedan je od glavnih krivaca za poraz Vigana od Mančester Sitija (3:0)
On je, naime, napravio grešku u 71. minutu, ispustivši loptu posle centaršuta, dozvolivši na taj način Argentincu Karlosu Tevezu da postigne prvi gol i najavi sigurnu pobedu „građana". Ostrvska štampa nije propustila priliku da apostrofira kiks iskusnog čuvara mreže koji je dobio priliku zbog povrede prvog čuvara mreže „lateksa" Krisa Kirklanda.
- Stojković...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stojković: Branio sam dobro protiv Sitija (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Mar.2010, 14:50

Golman engleskog Vigana Vladimir Stojković zadovoljan je svojim odbranama protiv Mančester Sitija, iako je njegov klub izgubio sa 3:0. Čuvar mreže srpske reprezentacije kaže da je u dobroj formi, a da je gol za koji ga krive bio splet nesrećnih okolnosti i možda

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.