Stjepanović: Važna uloga fizioterapeuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović: Važna uloga fizioterapeuta

Dvostruki šampion Evrope, srpski plivač Velimir Stjepanović, rekao je da je važnu ulogu u postizanju uspeha u Berlinu imao njegov fizioterapeut.

"Trenirao sam i u vodi i u teretani, nije bilo jednostavno osposobiti telo za velike napore. Međutim, tu je bio moj fizioterapeut Marko, uz njegovu pomoć oporavio sam se između trka i rezultat nije izostao", rekao je Stjepanović za RTS.

Sjajni srpski plivač okitio se zlatom u ponedeljak na 400 metara slobodno i u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na 200 slobodno, gde je za dve stotinke nadmašio svetskog i evropskog rekordera u toj disciplini, Nemca Paula Bidermana.

"Bilo je neizvesno, ali zadovoljan sam i rekordima i medaljama. Idemo dalje", poručio je Stjepanović, dok je njegova majka Ana navela da joj je u finalnim trkama "srce bilo u grlu".

"Malo ustanete, malo sednete, sve u uzbuđenju. Na kraju se isplatilo, sve je ispalo fantastično", rekla je Ana Stjepanović.

U obe discipline na šampionatu Evrope Stjepanović je do zlata došao u vremenu novih rekorda Srbije (3:45,66 i :45,78).

Đoković: Čestitke našem Velimiru, evropskom šampionu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je srpskom plivaču Velimiru Stjepanoviću osvajanje dve zlatne medalje na prvenstvu Evrope u Berlinu.

Đoković je na svom Tviter profilu objavio fotografiju sjajnog plivača na pobedničkom postolju uz komentar "Čestitke našem Velimiru Stjepanoviću, evropskom šampionu".

Srpski teniser priprema se za učešće na poslednjem gren slem turniru sezone, Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, gde je 2011. godine osvojio šampionsku titulu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.