Stivens napušta Štutgart i pored opstanka u Bundesligi

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivens napušta Štutgart i pored opstanka u Bundesligi

Holanđanin Hub Stivens napustiće mesto trenera Štutgarta uprkos tome što je izborio opstanak u Bundesligi, potvrdio je sportski direktor Robin Dut.

Štutgart je u poslednjem kolu nemačkog prvenstva izbegao ispadanje pošto je pobedio direktnog konkurenta Padeborn (2:1), ali ni to nije bilo dovoljno Stivensu da ostane na klupi "Švaba".

Dut je izjavio da će Stivensov naslednik biti doskorašnji trener drugoligaša Lajpciga Aleksander Corninger, čije predstavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za zakazano za ponedeljak.

Stivens je preuzeo Štutgart u novembru prošle godine i veći deo sezone proveo je na mestu koje vodi u Cvajtu, ali je u finišu ipak uspeo da izbori opstanak. On je tokom karijere vodio Rodu, Šalke, Hertu, Keln, Hamburger, PSV Ajndhoven, Salcburg i PAOK.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.