Stigle premije u Partizan - 100.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle premije u Partizan - 100.000 evra

Ostao deo duga iz perioda vladavine prethodne uprave

Paralelno sa rezultatskim i usponom na tabeli, popravila se situacija u Partizanu i kad je reč o finansijama. Deo potraživanja trenera iz Omladinske škole regulisan je u prvim danima aprila, čime je klub iz Humske 1 pokazao da vodi računa o svojim resursima i da plan o vraćanju dugova nasleđenih iz perioda vladavina prethodne uprave ime dobru osnovu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Ispatili smo trenerima u Omaldinskoj školi još jedan deo premija koji im se duguje još od 2011. godine. Ukupno 100.000 evra“, objavio je u izjavi za Sportski žurnal Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Kako se plate i premije proizvođačima talenata nisu isplaćivale mesecima u vreme dok je predsednik kluba bio Dragan Đurić jasno je da dug nije namiren do kraja. Sa Topčiderskog brda uveravaju - biće.

Prošle godine je namireno 60 odsto duga, sa 180.000 evra. Sada, još 50 odsto preostalog duga. Do kraja jula biće sve“, dodao je Vazura.

S druge strane, novac na ime premija za osvojene titule, dva plasmana u Ligu Evrope (2012. i 2014) i određene cukluse u pomenutom periodu duguje se Saši Iliću, Darku Brašancu i Milošu Ostojiću, kao i trenerima iz tadašnjih stručnih štabova, plus medicinskom osoblju, ekonomima...

Premije za plasman u Ligu Evrope prošle godine trebalo bi da budu isplaćene do kraja ove sezone.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stigle premije u Partizan - 100.000 evra

Izvor: OkRadio.rs, 07.Apr.2016

Ostao deo duga iz perioda vladavine prethodne uprave Paralelno sa rezultatskim i usponom na tabeli, popravila se situacija u Partizanu i kad je reč o finansijama. Deo potraživanja trenera iz Omladinske škole regulisan je u prvim danima aprila, čime je klub iz Humske 1 pokazao da vodi računa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.