Šteta! Velja blistao, pa posustao...

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šteta! Velja blistao, pa posustao...

Šteta. Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale svetskog šampionata u Kazanju iako je maestralno otplivao prvih tri četvrtine trke.

Posle 50 metara bio je drugi, na polovini trke PRVI, da bi se pred ulazak u poslednju deonicu ponovo našao na drugoj poziciji.

Žestok tempo koji je nametnuo pobednik Rajan Lohte (na kraju - 1:45.36) Velja nije uspeo da isprati, te je trku na 200 metara slobodnim stilom završio tek na sedmom mestu.

Stjepanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je pomenutu deonicu isplivao za 1:47,55, što ga je u ukupnom plasmanu ostavilo na 12 poziciji.

Nedovoljno za finale...

Stjepanović, koji je evropski šampion u ovoj disciplini, u polufinalu je čak slabije plivao nego u prepodnevnim kvalifikacijama, kada je ostvario vreme 1:47,10 minuta.

Na 400 metara slobodno bio je 19, a u sredu će se takmičiti na 100 slobodno, što će mu biti poslednja individualna disciplina na ovom SP. Nakon toga mu ostaju još dve štafete...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.