Sterling vodi crvene ka tituli, Norič ponovo uzvratio (3:2)!

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling vodi "crvene" ka tituli, Norič ponovo uzvratio (3:2)!

Fudbaleri Liverpula vode protiv Noriča sa 3:2 u drugom poluvremenu, na gostovanju u 35. kolu Premijer lige.

Nije mogao da računa Brendan Rodžers na rovitog Danijela Staridža, ali se tandem Sterling - Suarez pobrinuo za vođstvo već nakon 11 minuta. Prvo je Sterling iskoristio pas Kutinja da sa 20 metara pošalje projektil u mrežu Rudija, a zatim se našao u ulozi asistenta.

Servirao je u 11. minutu loptu Suarezu pred golom Noriča, a "El Pistoleru" nije bilo teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da plasira loptu u mrežu. To ipak nije obeshrabrilo domaćine, koji još uvek nisu obezbedili opstanak i otvorenom igrom pokušavaju da se vrate u meč.

Odolevao je Liverpul naletima domaćina, istakao se i Minjole intervencijom, pa su "crveni" otišli sa prednošću koju imaju od 11. minuta utakmice. Odolevao je tim as Enfilda do 54. minuta, kada je Minjole neuspešno istrčao kako bi boksovao loptu, koju je dočekao Huper i zakucao u mrežu za povratak u meč.

U 59. minutu Suarez je imao idealnu priliku da vrati na dva gola prednosti posle pasa Džonsona, fintom je sebi otvorio prostor, ali i poslao loptu tik uz stativu. To je nadoknadio ubrzo Sterling šetnjom do šesnaesterca, imao je i dosta sreće, jer je lopta zakačila Džonsona i lobovala Rudija.

Upornost se Noriču još jednom isplatila u 77. minutu, kada je Snodgras nadskočio Flanagana i neodbranjivo šutirao za 3:2 i novi brzi povratak na centar u jurnjavi za izjednačenjem.

Reagovao je i Adams dvostrukom izmenom, iz igre su izašli Huper i Fer, a na terenu su od 79. minuta Van Volfsvinkel i Marfi.

Ukoliko Liverpul obezbedi pobedu, imaće pet bodova više u odnosu na Čelsi, koji je u subotu poražen od Sanderlenda posle preokreta sa 2:1. Sledeće nedelje, "plavci" će gostovati na Enfildu, kada bi mogla i da se odluči šampionska trka u Premijer ligi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.