Stefan Marković ide na operaciju?

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Marković ide na operaciju?

Trener španske Unikahe Đoan Plaza rekao je da će plejmejker njegovog tima Stefan Marković možda morati na operaciju kako bi otklonio povredu stopala, koja ga muči u poslednje vreme. Reprezentativac Srbije je trenutno na terapijama bolnog mesta, ali ukoliko one ne budu dale pravog rezultata, biće podvrgnut operativnom zahvatu.

- Njegova povreda je takva da ju je teško izlečiti samo odmorom. Teško da će mu biti bolje ukoliko ne ode na operaciju. Dok dođe do toga, a i dalje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nadam da neće, verovatno će morati da trpi bolove tokom treninga i utakmica. Zahvalan sam mu zbog toga što radi i trenira uprkos ovredi - rekao je Plaza.

Marković je letos pojačao redove Unikahe.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.