Šta je Grbić rekao igračima pre rušenja Brazila?

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jul.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Grbić rekao igračima pre rušenja Brazila?

Odbojkaška reprezentacija Srbije prvi put u istoriji osvojila je Svetsku ligu, pošto je u finalu u Krakovu, u izvanrednoj igri, savladala Brazil sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:21).

Srbija je do zlata stigla iz šestog pokušaja, posle pet izgubljenih finala, od čega čak tri od Brazilaca.

Zna samo Nikola Grbić koliko je i on bio blizu kao igrač, a sada je uspeo kao selektor u istorijskom podvigu. Proše godine je zaustavljen u finalu od Francuza u Rio de Žaneiru.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izjavi nakon utakmice, iskreno je rekao da nije očekivao da će pobeda nad ekipom kao što je Brazil biti ubedljiva.

- Pobede od 3:0 na ovom nivou su zaista retkost, jer ovo je Brazil. Ne sećam se kada je poslednji put neko pobedio Brazil tim rezultatom. Naša prednost je bila ta što nismo imali Olimpijske igre na umu. Ali osvojili smo ovu medalju tako što smo naporno radili svakog dana tokom ovog dugog leta - rekao je Grbić, koji je otkrio i šta je rekao igračima za motivaciju.

- Rekao sam im samo: Ne morate da budete savršeni večeras. Neće vam savršenstvo doneti trofej. Samo budite ono što jeste i igrajte svojim srcem - rekao je Nikola Grbić.



(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbić: Ne sećam da je neko dobio Brazilce sa 3:0

Izvor: RTS, 17.Jul.2016

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da je ponosan na igrače zbog sjajne igre u finalu Svetske lige protiv Brazila. . .Srbija je savladala Brazil 3:0 i prvi put u istoriji, iz šestog pokušaja,...

Nastavak na RTS...

Srpski odbojkaši otkrili kako će da potroše MILION dolara (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2016, 18:31

Kao što je poznato, muška odbojkaška reprezentacija Srbije je u nedelju osvojila Svetsku ligu i na taj način prvi put u istoriji podigla pehar u ovom takmičenju...Za podvig protiv Brazila nagrađeni su velikim simpatijama nacije, ali i novčanom sumom od MILION dolara...Telegraf je bio na aerodromu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.