Šta Bajković traži od saigrača za rođendan u subotu?

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Bajković traži od saigrača za rođendan u subotu?

Za devetu pobedu u nizu i rođendanski poklon Bobanu Bajkoviću! Tri boda i ostanak na liderskoj poziciji najveći su motiv fudbalerima Crvene zvezde u sutranjem susretu sa kragujevačkim Radničkim, ali tu je i dodatna želja da se ne pokvari važan datum za dugogodišnjeg golmana.
(FOTO: V. Marković)
- Nikada se do sada nije poklopilo da imam utakmicu na rođendan, nadam se da će mi se posrećiti – istakao je Boban Bajković, rođen 15. marta 1985. godine.
Hoće li saigrači pripremiti poklon?
- Ne može da bude lepšeg poklona od pobede. Samo to tražim od njih…
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bajković: Kragujevčani su totalno podbacili protiv Partizana, to nam neće olakšati posao

Izvor: Dzungla.org, 14.Mar.2014

Veza i napad su kompletirani u viziji trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića za subotnji megdan sa kragujevačkim Radničkim 1923, a jedino što preostaje je da se posle poslednjeg treninga pred utakmicu skocka poslednja linija. Bajković je siguran na golu, štoperi Pavićević i verovatno...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.