Srpski fudbaleri u finišu utakmice izgubili od Kolumbije

Izvor: Studio B, 14.Avg.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaleri u finišu utakmice izgubili od Kolumbije

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u prijateljskoj utakmici u Barseloni od selekcije Kolumbije sa 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Fredi Guarin u 89. minutu.   

Srbija je u prvom poluvremenu imala dve velike šanse, ali ipak nije uspela da postigne pogodak. Ivan Radovanović je odlično šutirao sa 20 metara, ali je pogodio prečku, dok je Džekson Martines sa gol linije izblokirao udarac Slobodana Rajkovića.   

Kolumbijci su u prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << igre imali četiri solidne prilike, po dve Luisa Murijela i Huana Kuardada. Veliku šansu za gol Srbija je imala već početkom drugog dela, ali je golman Kolumbije David Ospina odbranio šut Filipa Đuričića posle odlične asistencije Dušana Tadića.   

Posle šanse Đuričića nijedna ekipa nije uspela da stvori ozbiljniju priliku sve do poslednjih minuta utakmice. Tada je Džekson Martines izašao sam ispred rezervnog golmana Srbije, 17-godišnjeg Predraga Rajkovića, koji je odbranio šut kolumbijskog napadača, ali se lopta posle intervencije Nevena Subotića vratila do njega i on je glavom dodao do Guarina koji je sa metra ubacio u gol.   

Srbija će sledeću utakmicu igrati 6. septembra, kada će u Beogradu dočekati Hrvatsku u osmom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu. "Orlovi" su treći na tabeli sa sedam bodova, devet manje od drugoplasirane Hrvatske, a 12 od Belgije koja je prva.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski fudbaleri u finišu utakmice izgubili od Kolumbije

Izvor: Beta, 14.Avg.2013

BARSELONA, 14. avgusta 2013. (Beta) - Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u sredu u prijateljskoj utakmici u Barseloni od selekcije Kolumbije sa 1:0...Jedini gol na meču postigao je Fredi Guarin u 89. minutu.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.