Srpkinja napušta tenis?

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2009, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja napušta tenis?

Agoniji Ane Ivanović ne nazire se kraj... Nekada najbolja teniserka sveta, a sada 11. igračica na WTA listi, eliminisana je juče već u prvom kolu Otvorenog prvenstva Amerike, a novi poraz nanela joj je Ukrajinka Katerina Bondarenko - 2:1 (2:6, 6:3, 7:6)! Zbog još jednog u nizu neuspeha, srpska teniserka je najavila da će napraviti pauzu, privremeno se isključiti iz tenisa kako bi se vratila na stare staze, prenosi "Press".

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović: Povlačim se iz tenisa!

Izvor: Press, 02.Sep.2009, 23:05

Posle poraza u prvom kolu US opena najlepša teniserka sveta objavila da se privremeno povlači iz profesionalnog sporta. Agoniji Ane Ivanović ne nazire se kraj.. Nekada najbolja teniserka sveta, a sada 11. igračica na WTA listi, eliminisana je juče već u prvom kolu Otvorenog prvenstva Amerike,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.